Ρούνεϊ: «Έχω ακόμα πολλά να προσφέρω»

Σίγουρος πως μπορεί να παίξει για αρκετά χρόνια ακόμα στο κορυφαίο επίπεδο, αλλά και να προσφέρει πράγματα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο Sky Sports o Γουέιν Ρούνεϊ.



Ρούνεϊ: «Έχω ακόμα πολλά να προσφέρω»

«Νιώθω πως μπορώ να συνεισφέρω με την ποιότητα, την εμπειρία μου, με το πώς να παίζω στο όριο της γραμμής, είτε είναι για να πάρουμε το πρωτάθλημα ή να τερματίσουμε στην τετράδα ή να φτάσουμε στον τελικό (του Γιουρόπα Λιγκ)», ανέφερε εξ αρχής ο Άγγλος επιθετικός.

Ερωτώμενος για το αν ο ίδιος πιστεύει ότι μπορεί να παίξει για τουλάχιστον δυο ή τρία χρόνια ακόμα σε τοπ επίπεδο, ο 31χρονος φορ απαντά: «Ναι, πιστεύω πιθανώς για ακόμα περισσότερο. Ο καθένας επιμένει στην ηλικία, είμαι 31, όχι και τόσο μεγάλος. Αλλά φυσικά έχω παίξει σε πάρα πολλά παιχνίδια. Ποιος ξέρει, ίσως το να μην έχω παίξω τόσα ματς μέσα στην σεζόν να μου κάνει καλό».

Όσο για το μέλλον του στους «κόκκινους διαβόλους», ο Γουέιν Ρούνεϊ δείχνει να μην σκέφτεται προς το παρόν το τι μπορεί να συμβεί μελλοντικά: «Γνωρίζω πως είμαι αρκετά καλός για να παίζω στο κορυφαίο επίπεδο. Ο κόσμος έχει την δική του γνώμη, που την δέχομαι, και εγώ έχω την δική μου.

«Αυτή τη στιγμή συγκεντρώνομαι μόνο στο να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και να το κερδίζουμε, και να την βοηθήσω να είναι στην τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ. Έχω πολλά ακόμα να προσφέρω».