Κάτι... παίζει με Τέρι-Γουέστ Μπρομ

Όλο και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τον Τέρι να συνεχίζει την καριέρα του στα αγγλικά γήπεδα, και συγκεκριμένα στην Γουέστ Μπρομ, με έγκυρη δημοσιογράφο μάλιστα να αναφέρει πως φίλος του Άγγλου διεθνή της εκμυστηρεύτηκε πως ο παίκτης βρισκόταν κοντά στο να υπογράψει πριν από λίγο καιρό.  



Κάτι... παίζει με Τέρι-Γουέστ Μπρομ

Ο Τέρι ξεκαθάρισε στην σχετική επιστολή του πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται αφού θεωρεί ότι έχει ακόμη πράγματα να προσφέρει και οι πρώτες φήμες λένε για MLS αλλά και παραμονή του στην Πρέμιερ Λιγκ με την ομάδα του Τόνι Πιούλις.

Κι ενώ πολλοί μένουν στην επιθυμία τους να τον δουν βασικό σε μια ομάδα με καλό αμυντικό υλικό, που ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού που μας έχει συνηθίσει, η Τζάκι Όουτλι του «BBC» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter πως ένας φίλος του JT της είπε πως πριν λίγο καιρό κατά πάσα πιθανότητα αυτός θα υπέγραφε στους «baggies».

Αυτό που μένει, λοιπόν, είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν για να φανεί εάν το «δεν έχω αποφασίσει για το μέλλον μου» ισχύει ή εάν έχει κάνει ήδη κάποια προφορική συμφωνία.