Αντσελότι: «Δεν φοβάμαι για τη θέση μου»!

Έχοντας γνώση της στήριξης του Ρομάν Αμπράμοβιτς στο πρόσωπό του, ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε με περίσσια αισιοδοξία για το μέλλον του στον πάγκο της Τσέλσι! Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως δεν φοβάται ούτε στο ελάχιστο για τη θέση του, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για ανατροπή της αρνητικής κατάστασης.



Αντσελότι: «Δεν φοβάμαι για τη θέση μου»!

Χωρίς νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος έχουν μείνει οι Πρωταθλητές Αγγλίας, ενώ μεσοβδόμαδα «έσπασε» το απόλυτο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με την ήττα από τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ». Όλοι παραδέχονται πως οι «μπλε» διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος και ο Κάρλο Αντσελότι έχει βρεθεί στο επίκεντρο της αρνητικής κριτικής. Ωστόσο, το σενάριο της απομάκρυνσής του αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει μηδαμινές πιθανότητες, μετά τους ισχυρισμούς του και τη σιγουριά του για τη στήριξη του ιδιοκτήτη του συλλόγου, Ρομάν Αμπράμοβιτς.

«Δεν φοβάμαι για τη θέση μου. Έχω την απόλυτη στήριξη των παικτών μου, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, είναι το ίδιο συμβαίνει και με όλα τα μέλη του συλλόγου. Γι’ αυτό δεν φοβάμαι τίποτα. Είμαι αισιόδοξος, όπως σε κάθε σεζόν. Έχω μιλήσει και τον κ. Ρομάν και μου έχει εκφράσει την απόλυτη στήριξή του» ήταν τα λόγια του προπονητή της Τσέλσι που έχει πλέον αρκετούς λόγους να αισθάνεται σιγουριά για την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία των «μπλε».