Δεν πουλάνε τη Γουέστ Χαμ οι Σάλιβαν-Γκολντ

Εν αντιθέσει με τα σημερινά (11/4) δημοσιεύματα που θέλουν τους Ντέιβιντ Σάλιβαν και Ντέιβιντ Γκολντ να θέτουν προς πώληση τη Γουέστ Χαμ, ο πρώτος φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση από την ιδιοκτησία των «σφυριών».



Δεν πουλάνε τη Γουέστ Χαμ οι Σάλιβαν-Γκολντ

Άμεση ήταν η απάντηση της ιδιοκτησίας της Γουέστ Χαμ, στο δημοσίευμα που είδε σήμερα (11/4) το «φως» και αναφέρει ότι τα... αφεντικά των «σφυριών» ψάχνουν επενδυτή για να παραχωρήσουν τις μετοχές τους.

Ο Ντέιβιντ Σάλιβαν τοποθετήθηκε επί του θέματος που προέκυψε από το πουθενά, υπογραμμίζοντας πως τόσο εκείνος, όσο και ο Ντέιβιντ Γκολντ, έχουν μακροπρόθεσμα πλάνα για τον λονδρέζικο σύλλογο.

«Δεν είναι μυστικό ότι ότι ο Ντέιβιντ Γκολντ και εγώ βλέπουμε μακροπρόθεσμα το μέλλον μας ως ''φρουροί'' της Γουέστ Χαμ», ανέφερε αρχικά.

«Ποτέ δεν είδαμε τη Γουέστ Χαμ ως βραχυπρόθεσμο σχέδιο και το πλάνο είναι να βρισκόμαστε εδώ για πολλά χρόνια, φέρνοντας περαιτέρω πρόοδο στην ομάδα εντός και εκτός γηπέδου και επιτυχία στους πιστούς υποστηρικτές μας», προσέθεσε, για να επισημάνει:

«Με απογοητεύει που βλέπω ένα άρθρο που είναι τόσο λάθος».