Απογοητευμένος από τις αρχές του πρώτου μέρος ο Χάου

Ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο ξεκίνημα του πρώτου ημίχρονου στον αγώνα με την Τσέλσι έμεινε ο προπονητής της Μπόρνμουθ, Έντι Χάου, όπως ο ίδιος δήλωσε ύστερα από τη λήξη της αναμέτρησης στο «Βαϊτάλιτι» που ολοκληρώθηκε με σκορ 3-1 υπέρ των Λονδρέζων.



Απογοητευμένος από τις αρχές του πρώτου μέρος ο Χάου

Ο 39χρονος τεχνικός δεν στάθηκε όμως, μόνο στην αφετηρία του πρώτου 45έεπτου, όπου τα «κεράσια» δέχθηκαν τα δύο από τα τρία τέρματα, αλλά έκανε μνεία και στον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του, όταν μείωσε προσωρινά (με τον Τζόσουα Κινγκ) σε 2-1 και της δόθηκε ακολούθως, και η δυνατότητα να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, μέχρι το 68ο λεπτό, κατά το οποίο ο Μάρκος Αλόνσο με την πανέμορφη, όπως είπε ο Άγγλος κόουτς, εκτέλεση φάουλ «σφράγισε» τη νίκη των πρωτοπόρων στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ φιλοξενούμενων.

«Είμαστε απογοητευμένοι με πολλά στοιχεία που δείξαμε, ειδικά στις αρχές του πρώτου μισού, όπου δεχθήκαμε τα δύο γκολ. Είμαστε, ωστόσο, ευχαριστημένοι με άλλες πτυχές του παιχνιδιού μας. Πιστεύω ότι δημιουργήσαμε σοβαρά προβλήματα κατά καιρούς στην Τσέλσι, παλέψαμε για να επιστρέψουμε στο ματς κι αυτό ήταν ευχάριστο. Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα και όταν το σκορ ήταν στο 2-1 είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο για να ισοφαρίσουν. Στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου μέρους αμυνθήκαμε καλά και ο Άρτουρ (σ.σ. Μπόρουτς, ο τερματοφύλακας της Μπόρνμουθ) δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, ωσότου η Τσέλσι πέτυχε το πανέμορφο αυτό γκολ-φάουλ», είπε ο Χάου.