«Γκρεμίστηκε» από την κορυφή η Νιούκαστλ

Ανατροπή σκηνικού στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ, καθώς η Νιούκαστλ ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στην Μπράιτον να παραμείνει πρώτη με δύο βαθμούς διαφορά από τις «καρακάξες».  



«Γκρεμίστηκε» από την κορυφή η Νιούκαστλ

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, Λις και Φλέτσερ έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στις «κουκουβάγιες», για να μιώσει ο Σέλβεϊ στα τελευταία λεπτά. Έτσι η Σέφιλντ ανέβηκε ξανά στην πρώτη εξάδα, εκεί όπου προσωρινά είχε βρεθεί η Φούλαμ, ενώ οι παίκτες του Ράφα Μπενίτεθ έμειναν στη δεύτερη θέση.

Οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός χρησιμοποιηθεί για να περιγράψει τη νίκη της Νόριτς επί της Ρέντινγκ θα είναι επιεικής, καθώς τα «καναρίνια» διέλυσαν τους «ρόγιαλς» με 7-1!

Με τον Άλεξ Πρίτσαρντ και τον Γουές Χούλαχαν να βρίσκουν δύο φορές έκαστος το δρόμο προς τα δίχτυα, οι παίκτες του υπηρεσιακού Άλαν Ιρβάιν έκαναν πλάκα σε αυτούς του Γιαπ Σταμ, σκοράροντας μάλιστα τα έξι από τα επτά τους τέρματα στο πρώτο ημίχρονο!

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 41ης αγωνιστικής, την πικρή γεύση της ήττας γεύτηκε η Χάντερσφιλντ, καθώς έχασε στην έδρα της Νότιγχαμ με 2-0, με τον Απόστολο Βέλλιο να μένει στον πάγκο. Τη συντριβή της Ρέντινγκ εκμεταλλεύτηκε η Λιντς που επικράτησε εύκολα με 3-0 της Πρέστον.

Σημαντική νίκη στη μάχη που δίνει για αποφυγή του υποβιβασμού πέτυχε η Μπρίστολ Σίτι, καθώς έκαμψε την αντίσταση της Γουλβς με 3-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπέρμιγχαμ 1-2 Ντέρμπι
Μπλάκμπερν 0-2 Μπάρνσλεϊ
Μπρίστολ 3-1 Γουλβς
Μπέρτον 1-1 Άστον Βίλα
Κάρντιφ 2-1 Μπρέντφορντ
Φούλαμ 3-1 Ίπσουιτς
Λιντς 3-0 Πρέστον
Νόριτς 7-1 Ρέντινγκ
Νότιγχαμ 2-0 Χάντερσφιλντ
Γουίγκαν 3-2 Ρόδεραμ
Σέφιλντ 2-1 Νιούκαστλ