Κλοπ: «Παραλίγο να... ξεράσω στην ισοφάριση»!

Μια μεγάλη... ανακατωσούρα στο στομάχι του ένιωσε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μετά το δεύτερο τέρμα της Μπόρνμουθ που «πάγωσε» το «Άνφιλντ» στο 87ο λεπτό, όπως ο ίδιος δήλωσε μετά τη λήξη του ισόπαλου (2-2) παιχνιδιού της ομάδας του με τα «κεράσια».



Κλοπ: «Παραλίγο να... ξεράσω στην ισοφάριση»!

«Είχαμε τις ευκαιρίες, σκοράραμε ένα όμορφο γκολ και συνήθως, σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να «καθαρίζεις» τα παιχνίδια. Δεν το κάναμε, το σκορ έμεινε ανοιχτό και ακολούθησε έπειτα από μία στημένη φάση, το δεύτερο γκολ των αντιπάλων. Ειλικρινά, παραλίγο να ξεράσω μετά από αυτό. Φυσικά, δεν ήταν ωραίο αυτό, όμως πρέπει να το αποδεχθούμε. Η ευθύνη είναι δική μου για όλο αυτό και πρέπει να είμαι πιο σαφής σε τέτοιες καταστάσεις», σχολίασε απογοητευμένος ο Γερμανός τεχνικός των «κόκκινων», ύστερα από ένα ακόμα ανεπιτυχές αποτέλεσμα της ομάδας του απέναντι σε ένα ακόμη παιχνίδι που δεν έφερε τον τίτλο του «ντέρμπι».

Παράλληλα, αιτιολογώντας την αλλαγή στο 65’ του σκόρερ του πρώτου τέρματος της Λίβερπουλ και πολυτιμότερου, όπως και ο ίδιος ο 49χρονος κόουτς είπε, ποδοσφαιριστή του στο ματς, Φιλίπε Κουτίνιο, ο Κλοπ τοποθετήθηκε σχετικά:

«Έπρεπε να αλλάξουμε τον Φιλ, επειδή κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου ένιωσε ναυτία και για την ακρίβεια, έκανε και εμετό. Μου είπε μετά το παιχνίδι ότι ένιωθε καλύτερα κι αυτό είναι θετικό, όμως εκείνη την ώρα μου έκανε ξεκάθαρο σήμα πως ήθελε να τον αντικαταστήσω. Δεν είναι καθόλου ευχάριστο να αναγκάζεσαι να βγάλεις τον καλύτερό σου παίκτη εκείνη τη στιγμή μέσα στο γήπεδο».