«Καμπάνα» έξι αγωνιστικών σε Κούπερ (video)

Ποινή 6 αγωνιστικών επιβλήθηκε από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αγγλίας στον αμυντικό της Λιντς, Λίαμ Κούπερ, για βίαιη συμπεριφορά προς τον Ρις Όξφορντ στον αγώνα με τη Ρέντινγκ για την Τσάμπιονσιπ που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο (1/4).



«Καμπάνα» έξι αγωνιστικών σε Κούπερ (video)

Συγκεκριμένα, στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης στο «Μαντέσκι» κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-0 υπέρ των «βασιλικών» (που ήταν και το τελικό), ο αμυντικός των «παγωνιών» πάτησε με τη σχάρα του παπουτσιού του το κεφάλι του 18χρονου ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, κάτι το οποίο παραδέχθηκε εξάλλου, και ο ίδιος ο παίκτης της Λιντς κατά την απολογία του ενώπιον της πειθαρχικής αρχής της Ομοσπονδίας που εκδίκασε το συγκεκριμένο περιστατικό.

Η παράβαση αυτή του Κούπερ δεν είχε γίνει αντιληπτή από τον διαιτητή του ματς, Κιθ Στράουντ, και εντοπίστηκε έπειτα από εξέταση του σχετικού βίντεο εκ μέρους της Ομοσπονδίας.

Έτσι, ο 25χρονος Άγγλος μπακ και υπαρχηγός (μετά τον «κάπτεν», Λίαμ Μπρίντκατ) του συνόλου του Γκάρι Μονκ αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου για τη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, και ειδικότερα, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γουίγκαν που είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 7 Μαΐου.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το στιγμιότυπο, όπου απαθανατίζεται η αντιαθλητική συμπεριφορά του Λίαμ Κούπερ.


Liam Cooper Horrible Stamp On Reece Oxford's Head! από marcelinocortese