Επαίνεσε την Έβερτον ο Κλοπ

Mόνο καλά λόγια για την αυριανή αντίπαλο της Λίβερπουλ στο παραδοσιακό ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, την Έβερτον, είχε να πει στη συνέντευξη Τύπου ο Γιούργκεν Κλοπ.



Επαίνεσε την Έβερτον ο Κλοπ

«Έχουν μια πραγματικά καλή ομάδα. Έκανε καλές μεταγραφές και το καλοκαίρι και τον χειμώνα. Όχι κάποια εντυπωσιακή εκκίνηση στη σεζόν, αλλά τώρα βρίσκονται κοντά στο σημείο που θέλουν να βρεθούν.

Αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού, δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε, και όχι μόνο επειδή πρόκειται για ένα ντέρμπι. Φαίνονται αρκετά αισιόδοξοι, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον λόγο για να μην είμαστε και εμείς», ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός.

Με την Λίβερπουλ να αγνοεί φέτος την ήττα σε ντέρμπι αλλά και να «τρέχει» κόντρα στο «top-6» της βαθμολογίας ένα εξαιρετικό σερί, σχολίασε: «Μάλλον είμαι μια... ιδιοφυία στο να κατανοώ τα ντέρμπι!

Δεν χρειάζομαι δευτερόλεπτο για να συνειδητοποιήσω το πόσο σημαντική αγωνιστική είναι. Είναι η στιγμή που ο κόσμος τριγύρω μας σταματά για 90 λεπτά. Παίζουμε στο γήπεδο μας, και θέλουμε να το δείξουμε αυτό. Να είμαστε επιθετικοί, αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό και να προσπαθήσουμε να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους».