Βενγκέρ: «Είχαμε συμφωνήσει με Σουάρες»

Για την συμφωνία που είχε με τον Λουίς Σουάρες η Άρσεναλ πριν ο Ουρουγουανός αποχωρήσει από την Λίβερπουλ για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μίλησε ο Αρσέν Βενγκέρ.



Βενγκέρ: «Είχαμε συμφωνήσει με Σουάρες»

Ο πρώην παίκτης των «κόκκινων» έφτασε μια ανάσα από το να υπογράψει στους «κανονιέρηδες», όμως ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ τον έπεισε να παραμείνει και να κάνει μια εξαιρετική σεζόν, πριν τον πουλήσει στους «μπλαουγκράνα» για να κάνει ένα από τα όνειρά του πραγματικότητα.

Για την πρόταση των 40.000.001 λιρών που κατέθεσε στην Λίβερπουλ μίλησε αρκετό καιρό μετά ο Βενγκέρ, αφήνοντας να εννοηθεί πως ειρωνεύτηκε την Λίβερπουλ καθώς για τον Σουάρες δεν υπήρχε ρήτρα ελάχιστης πρότασης.

«Ήταν πολύ κοντά στο να υπογράψει για την Άρσεναλ. Είχαμε συμφωνία με τον παίκτη. Μας είχαν λανθασμένα πληροφορήσει ότι είχε ρήτρα αποδέσμευσης, αλλά είχαμε συμφωνήσει μαζί του. Μπορείτε να τον ρωτήσετε.

Είμαι πεπεισμένος ότι ήθελε να έρθει σε εμάς και μετά τον πούλησαν. Τον κράτησαν για ακόμη έναν χρόνο, βελτίωσαν το συμβόλαιό του και του υποσχέθηκαν ότι θα τον πουλήσουν στο εξωτερικό την επόμενη χρονιά» ανέφερε αρχικά για το θέμα και συνέχισε για τον Σουάρες:

«Δεν μπορείς να δεχθείς τέτοιες συμπεριφορές. Ήταν σοκαριστικός ο τρόπος που φέρθηκε κάποιες φορές αλλά δεν βλέπουμε να κάνει τα ίδια τα 2-3 τελευταία χρόνια. Ξεφορτώθηκε όσα τον κρατούσαν πίσω. Είναι ακόμη πάνω σε κάποια όρια, ξέρετε, πέφτει μέσα στην περιοχή, αλλά τα θέλεις αυτά από έναν έξυπνο επιθετικό. Γενικά πιστεύω ότι έχει ξεφορτωθεί τα υπόλοιπα, άξιζε να τιμωρηθεί στο παρελθόν, αλλά πλέον δεν περιμένεις κάτι ανάλογο από εκείνον».