Μπορούσε τη νίκη η Αγγλία για Σάουθγκεϊτ

Ευχαριστημένος από τον τρόπο παιχνιδιού των «τριών λιονταριών» εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά τη φιλική ήττα (1-0) από την Εθνική Γερμανίας ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η νικήτρια της χθεσινής (22/3) αναμέτρησης στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» του Ντόρτμουντ.



Μπορούσε τη νίκη η Αγγλία για Σάουθγκεϊτ

«Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση. Σε αυτά τα μας είναι σημαντικό να μαθαίνεις κάτι, ενώ και το επίπεδο της απόδοσής μας ήταν πολύ υψηλό. Αυτά τα επιτύχαμε, μα παρ’ όλα αυτά ούτε σε εμένα, ούτε στους παίκτες μου αρέσει να χάνουμε. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά μας έλειπε η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Στο 75-80% των αγώνων με Ισπανία και Γερμανία είχαμε πολύ καλή απόδοση, όμως δεν νικήσαμε σε κανένα από αυτά και γνωρίζουμε ότι έχουμε ακόμη να βελτιώσουμε πολλά πράγματα», ανέφερε  αρχικά ο 46χρονος προπονητής και εν όψει του αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας (2018) με αντίαλο τη Λιθουανία στο «Γουέμπλεϊ», προσέθεσε:

«Έχουμε τώρα να δώσουμε έναν προκριματικό αγώνα στο «Γουέμπλεϊ» κόντρα στη Λιθουανία την Κυριακή (26/3) και περιμένουμε με ανυπομονησία το ματς αυτό. Θέλουμε μια καλή εμφάνιση και για τον κόσμο της ομάδας που θα έρθει στο γήπεδο. Τα «θεμέλια» για να χτίσουμε κάτι καλό έχουν μπει από το παιχνίδι αυτό απέναντι στη Γερμανία».