Ένα ματς που πραγματικά απογείωσε τις αισθήσεις!

Σπάνια  έχω μείνει εκστασιασμένος με εικόνα παιχνιδιού που στο ημίχρονο ήταν στο 0-0! Και όταν τελείωσε το ματς με ισοπαλία 1-1 είχα την αίσθηση ότι οποιαδήποτε ομάδα απ' τις δύο μπορούσε να έχει νικήσει, αλλά ήταν ένα γεμάτο ποδοσφαιρικό ενενηντάλεπτό που μας είχε εξιτάρει τις αισθήσεις! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος που περιέγραψε για τη COSMOTE TV ίσως το ματς της σεζόν στο φετινό πρωτάθλημα! 



Ένα ματς που πραγματικά απογείωσε τις αισθήσεις!

Μια πραγματική ποδοσφαιρική πανδαισία που απογείωσε τις  αισθήσεις,  με δύο ομάδες που κάθε φορά που περνάγανε  τη σέντρα ανά πάσα στιγμή μπορούσαν  να κάνουν φάση! Αλλά και δύο σύλλογοι που οι άμυνες τους, δεν σου δίνουν την αίσθηση πως θα κρατήσουν αποτέλεσμα! Πάνω κάτω με ένα χορταστικό θέαμα που δύσκολα θα ξαναδούμε,  λογικά, φέτος! Μία ποδοσφαιρική διαφήμιση, για το προϊόν του αγγλικού πρωταθλήματος και για αυτές τις δύο ομάδες!

Είναι πάντως υπέροχο να μπορείς να δεις ένα τέτοιο ματς με ποδοσφαιριστές που δεν έχουν στον αγωνιστικό χώρο σκοπιμότητα, που δεν καθυστερούν, που δεν κοιτάζουν πως θα δημιουργήσουν προβλήματα στο διαιτητή και θα χαλάσουν το παιχνίδι αλλά ο πρώτος στόχος τους είναι να παίξουν ποδόσφαιρο! 

Φυσικά αν κάποιος βάλει τις φάσεις στο μικροσκόπιο θα βρει λάθη του διαιτητή αλλά όποιος το κάνει θα είναι μίζερος και θα χάνει την ουσία ενός πανέμορφου ποδοσφαιρικού θεάματος! Για τη Σίτι ήταν ένα ματς που σε αφήνει άφωνο γιατί σπάνια ομάδες "βγάζουν" από το σύστημα τους τόσο γρήγορα ένα οδυνηρό αποκλεισμό όπως αυτός στο Μονακό! Και μάλιστα, χωρίς να βγάλει καν κούραση στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα! Κάτι που θα ήταν απολύτως φυσιολογικό με βάση το ρυθμό του αγώνα, την Τετάρτη το βράδυ στο πριγκιπάτο!

Από την άλλη υπάρχει αυτή η παλαβή ομάδα που λέγεται Λίβερπουλ! Που  παραμένει αήττητη με όλους του πρώτου μισού του βαθμολογικού πίνακα ύστερα από 29 παιχνίδια! Αν το πρωτάθλημα, παιζόταν μόνο με όλους τους top 10 της βαθμολογίας θα ήταν πρώτη! Οι ήττες της έχουν έρθει κόντρα στη Χαλ, στη Σουόνσι, στην Μπέρνλι, στην Μπόρνμουθ! Αήττητη στα δύο ματς με την Τσέλσι κερδιζοντας την στο Λονδίνο, δυο ισοπαλιες με τη Γιουναιτεντ, νικη και ισοπαλία  με τη Σίτι  οπως και με την Τοτεναμ νίκες μέσα έξω με την Άρσεναλ για πρώτη φορά από το 1999, νίκη στην έδρα της Εβερτον! Παράνοια! 

Η μάχη πάντως για την τετράδα καλά κρατάει! Οι δύο σημερινοί αντίπαλοι έμειναν στα ίδια, η Τότεναμ βγήκε κερδισμένη όπως και η Γιουναιτεντ ενώ η μεγάλη χαμένη είναι η Άρσεναλ! Και φυσικά κάπου στο βάθος, χάνεται στον ορίζοντα η Τσέλσι, για την οποία έτσι κι αλλιώς σας έχω ξαναγράψει, από τον Γενάρη πως είναι ήδη πρωταθλήτρια! Τυπικά να σας αναφέρω πως με 10 παιχνίδια να απομένουν, ομάδα που ήταν 10 βαθμούς μπροστά δεν έχει χάσει ποτέ τον τίτλο από την εποχή που δημιουργήθηκε  η  Premier League!