Δυνατά για Λουκάκου η Τσέλσι!

Μετά τα νέα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ρομέλου Λουκάκου να απορρίπτει καινούρια συνεργασία με την Έβερτον, αυξάνονται και οι πιθανότητες για την Τσέλσι ώστε να μπει με αξιώσεις στην «μάχη» της απόκτησης του Βέλγου φορ.



Δυνατά για Λουκάκου η Τσέλσι!

Η... ολική ανατροπή στην υπόθεση ανανέωσης ανάμεσα σε Έβερτον και Λουκάκου, δεν αφήνει διόλου αδιάφορη την Τσέλσι!

Σύμφωνα με την «Daily Mirror», oι «μπλε» σχεδιάζουν πρόταση ύψους 65 εκ. λιρών με στόχο να κάνουν δικό τους τον 23χρονο επιθετικό. Ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι η Τσέλσι είχε επιχειρήσει να τον εντάξει στο δυναμικό της, προσφέροντας στην Έβερτον ένα ποσό κοντά στα 57 εκατομμύρια, πρόταση που ωστόσο δεν έγινε φυσικά αποδεκτή από τα «ζαχαρωτά».

Ο ανταγωνισμός για τον Ρομέλου Λουκάκου θα είναι πάντως «σκληρός», καθώς και οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους εξετάζουν – διακριτικά, προς το παρόν – την υπόθεση του. Αξίζει να τονισθεί ότι σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Βέλγος ανέφερε πως θέλει να παίξει σε ομάδα που θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, και όποια ενδιαφέρομενη ομάδα συμμετέχει σε αυτό θα έχει σίγουρα ένα έξτρα, «γερό» χαρτί ώστε να τον αποκτήσει.