Βενγκέρ: «Δουλεύω για τον σύλλογο, όχι για μένα»

Στον… απόηχο του αποκλεισμού από την Μπάγερν Μονάχου, ο Αρσέν Βενγκερ τόνισε ότι η Άρσεναλ είναι το ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στην Λίνκολν για τους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας, ενώ ξεκαθάρισε πως πάνω απ’ τον ίδιο και το αν θα παραμείνει και την νέα χρονιά, προέχει η πρόοδος της ομάδας και οι καλές της εμφανίσεις



Βενγκέρ: «Δουλεύω για τον σύλλογο, όχι για μένα»

«Στην αρχή του αγώνα, όλοι έλεγαν πως είχαμε 1% πιθανότητες. Μέσα στο παιχνίδι έγιναν 30%, η αποβολή του Κοσιελνσί όμως ουσιαστικά μας ‘μηδένισε’», ανέφερε ο Αλσατός τεχνικός με αφορμή την προχθεσινή ντροπιάστικη ήττα στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, για να συνεχίσει λέγοντας:

«Δεν δουλεύω για την δική μου εικόνα, δουλεύω για τον σύλλογο. Πιστεύω πως έχω αποδείξει την αγάπη μου και την πίστη μου στην ομάδα, το ότι παίρνω τις κατάλληλες αποφάσεις για τον σύλλογο και πως θα συνεχίσω να το κάνω. Έχω δουλέψει 20 χρόνια για τον σύλλογο αυτό, και φυσικά καταλαβαίνω πως οι φίλαθλοι μας δεν γίνεται να είναι χαρούμενοι όταν δεν νικάμε».

Όσον αφορά το προσεχές ματς με την ερασιτεχνική Λίνκολν, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας (11/3, 19.30), ήταν ξεκάθαρος: «Είμαστε το φαβορί κόντρα στη Λίνκολν. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα, χρειάζεται να συμβιβάζεσαι με αυτή την σκέψη».

Φυσικά, δεν μπορούσε να λείψει η... καθιερωμένη πλέον ερώτηση για το μέλλον του ίδιο στον πάγκο των «κανονιέρηδων»: «Δεν θέλω να μιλάω πάντα για το ίδιο θέμα, αλλά για μένα αυτό που έχει σημασία είναι οι εμφανίσεις μας στα παιχνίδια μας».