«Στοπ» στη Μπράιτον!

Ηχηρή σφαλιάρα δέχθηκε η Μπράιτον, καθώς ηττήθηκε με 0-3 στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ. για την 35η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ!  



«Στοπ» στη Μπράιτον!

Έτσι οι «γλάροι» έμειναν στους 71 βαθμούς και δε θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τυχόν γκέλα της Νιούκαστλ, η οποία παίζει στην έδρα της Χάντερσφιλντ. Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Γκάρι Μπραζίλ ήταν ο Ζακ Κλαφ, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε δύο γκολ.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, ισοπεδωτική ήταν η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, «σκορπίζοντας» τη Νόριτς με το επιβλητικό 5-1. Δύο γκολ πέτυχε ο Τζόρνταν Ρόουντς, δύο σέρβιρε ο Φερνάντο Φορεστιέρι για τις «κουκουβάγιες» όπου πέτυχαν ένα σημαντικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα που τους κυνηγά για την έκτη θέση.

Στο κυνήγι της ομάδας του Κάρλος Καρβαλιάλ παρέμεινε η Φούλαμ, καθώς επικράτησε με 3-1 της Πρέστον. Με αυτή την πολύτιμη νίκη οι «κότατζερς» εδραιώθηκαν στην 7η θέση με 56 βαθμούς, πέντε πίσω από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Άστον Βίλα, περνώντας από την έδρα της ουραγού Ρόδεραμ με 2-0. Σε μπελάδες μπήκε η Γουλβς όσον αφορά την παραμονή της, μετά τη νέα ήττα από τη Ρέντινγκ με 2-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπλάκμπερν 1-0 Γουίγκαν
Μπρίστολ 0-0 Μπέρτον
Ντέρμπι 2-1 Μπάρνσλεϊ
Φούλαμ 3-1 Πρέστον
Ίπσουιτς 1-1 Μπρέντφορντ
Νότιγχαμ 3-0 Μπράιτον
ΚΠΡ 2-1 Κάρντιφ
Ρέντινγκ 2-1 Γουλβς
Ρόδεραμ 0-2 Άστον Βίλα
Σέφιλντ Γουένσντεϊ 5-1 Νόριτς