«Η Έβερτον μπορεί να ξεπεράσει τη Λίβερπουλ»

Την πεποίθηση του πως η Έβερτον μπορεί να αφήσει πίσω της την Λίβερπουλ στο βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, σε περίπτωση που εκείνη συνεχίσει τις «υψηλές πτήσεις» και τις συνεχόμενες νίκες, εν αντιθέσει με την συμπολίτισσα της εξέφρασε ο Τζέιμι Κάραγκερ.  



«Η Έβερτον μπορεί να ξεπεράσει τη Λίβερπουλ»

Mε τη βαθμολογική απόσταση ανάμεσα στις δυο ομάδες να φτάνει πλέον στους πέντε πόντους (Λίβερπουλ 49 – Έβερτον 44), για τον Τζέιμι Κάραγκερ δεν θα ήταν απίθανο σενάριο το να καταφέρουν τα «ζαχαρωτά» να ξεπεράσουν στο τέλος της σεζόν τους «κόκκινους», οι οποίο είναι… αγνώριστοι προς το χειρότερο μέσα στο 2017.

Ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ, που βρέθηκε μάλιστα σε προπόνηση της Έβερτον πριν από λίγες μέρες, στηρίζει την συγκεκριμένη του άποψη στην αγωνιστική σταθερότητα των «μπλε» του Μέρσεϊσαϊντ, και ενώ το μεταξύ τους ντέρμπι, την 1η Απριλίου, πλησιάζει.

«Η τελευταία εμφάνιση (σ.σ. με την Λέστερ στο «Κing Power Stadium») δεν ήταν η κατάλληλη, όπως άλλωστε συμβαίνει εδώ και καιρό, περίπου έξι εβδομάδες με δυο μήνες.

Αποτελεί μεγάλη ανησυχία το πώς θα εμφανιστούν απέναντι σε ομάδες από τη μέση της βαθμολογίας και κάτω, και με τον τρόπο που παίζει πλέον η Έβερτον, πρέπει να ανησυχείς πλέον ότι μπορεί να φτάσει (τη Λίβερπουλ).

Υπάρχει το μεταξύ τους ντέρμπι στο ‘Άνφιλντ’ σε λίγες εβδομάδες, η Έβερτον δεν έχει κερδίσει εκεί για πολλά χρόνια, αλλά αν μπορέσουν να πάρουν εκεί τους τρεις βαθμούς, τότε οι ισορροπίες θα είναι πολύ λεπτές μεταξύ τους μέχρι και το τέλος της χρονιάς».