Zλάταν: «Ήρθα εδώ για να κερδίζω…»

Έχοντας αφήσει το «στίγμα» του σε έναν ακόμα τελικό, ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς φρόντισε να επαινέσει την προσπάθεια όλων των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, αναφέροντας παράλληλα πως στιγμές σαν την χθεσινή ήταν ο λόγος που αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι να μετακινηθεί στους «κόκκινους διαβόλους».



Zλάταν: «Ήρθα εδώ για να κερδίζω…»

Το φετινό Λιγκ Καπ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρνει «φαρδιά πλατιά» την υπογραφή του Σουηδού σταρ, καθώς τα δυο του τέρματα υπήρξαν καθοριστικά στην έκβαση της αναμέτρησης για την ομάδα του. Παράλληλα, βραδιές σαν τις χθεσινές ήταν ο λόγος που δικαιώνει εντέλει την επιλογή του να μετακομίσει φέτος στο Μάντσεστερ για χάρη της Γιουνάιτεντ:

«Ήταν υπέροχο, απλά υπέροχο. Τα καταφέραμε χάρη στην ομαδική προσπάθεια, δεν είχε να κάνει μόνο με τα ατομικά προσόντα.

Ήταν μια συνολική προσπάθεια απ’ όλους μας. Για αυτό ήρθα εδώ, για να κερδίζω και ;hdh κερδίζω, είναι ανάγκη επομένως να συνεχίσω έτσι γιατί όσο περισσότερο κερδίζω, τόσο περισσότερο νιώθω ικανοποίηση

Φυσικά τα χρόνια δεν κάνουν εξαιρέσεις για κανέναν και ο 35χρονος φορ, όσο και αν δεν το... δείχνει σε αγωνιστικό επίπεδο, το καταλαβαίνει πλέον σε επίπεδο επιτυχιών: «Εκτιμάς το ποδόσφαιρο πιο πολύ ενώ μεγαλώνεις. Στην αρχή δεν σκέφτεσαι τι σημαίνει ένα τρόπαιο.

Όσο μεγαλώνω όμως, όσο ωριμάζω, κατανοώ περισσότερο τι σημαίνει το να νικάς. Νομίζω πως είναι το 32ο μου τρόπαιο, είμαι απίστευτα χαρούμενος», σχολίασε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του χθεσινού τελικού.