Κάτι... ξέχασε ο Γουόλκοτ! (vid)

Λίγο πριν το εναρκτήριο λάκτισμα της αναμέτρησης στο «Γκάντερ Γκριν Λέιν» ανάμεσα στη Σάτον και την Άρσεναλ για τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας, οι αρχηγοί των δύο ομάδων, Τζέιμι Κόλινς για τους γηπεδούχους και Θίο Γουόλκοτ για τους φιλοξενούμενους προέβησαν στην καθιερωμένη ανταλλαγή σημάτων των συλλόγων τους. Τουλάχιστον, κάτι τέτοιο επιχειρήθηκε...



Κάτι... ξέχασε ο Γουόλκοτ! (vid)

Δεν ξέρουμε αν ο επιθετικός των «κανονιέρηδων» επηρεάστηκε από το γενικότερο άγχος του να μην φοράει τόσο συχνά το περιβραχιόνιο του «κάπτεν» (κυρίως οι Μερτεζάκερ και Κοσιελνί επωμίζονται το ρόλο αυτό) ή απλώς είχε άλλα... πράγματα στο νου του, ωστόσο, ο 27χρονος Άγγλος φορ ξέχασε να παραλάβει το σήμα της Άρσεναλ, ώστε να το ανταλλάξει με το αντίστοιχο του σωματείου της National League, το οποίο κρατούσε και του παρέδωσε ο Κόλινς!

Υποθέτουμε πάντως, πως η Άρσεναλ παρέδωσε τελικά στην αντίπαλό της το δικό της έμβλημα, καθώς, όπως ορίζουν άλλωστε και οι εθιμοτυπικοί κανόνες, δεν είναι σωστό να έρχεσαι με... άδεια χέρια, όταν επισκέπτεσαι για πρώτη φορά ξένο «σπίτι»!

Πέραν του γεγονότος αυτού, το παιχνίδι κόντρα στη Σάτον ο Γουόλκοτ θα το θυμάται για έναν ακόμη λόγο, μιας και με το γκολ που πέτυχε διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 υπέρ της ομάδας του και «σφραγίζοντας» έτσι την πρόκριση στην προημιτελική φάση του θεσμού, ήταν το υπ’ αριθμόν 100 με τη φανέλα των Λονδρέζων, στους οποίους αγωνίζεται επί 11 συναπτά έτη (από τον Ιανουάριο του 2006).

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το βίντεο από την... αμήχανη στιγμή του Θίο Γουόλκοτ λίγο πριν τη σέντρα του ματς.