Τέρι: «Ο Φάμπρεγας κι εγώ να διατηρούμε το μομέντουμ»

Κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον Σεσκ Φάμπρεγας, αλλά και στον εαυτό του, εκείνο που συγκράτησε ο αρχηγός της Τσέλσι, Τζον Τέρι, από τη νίκη-πρόκριση (2-0) στους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας επί της Γουλβς, είναι πως οι παίκτες της Τσέλσι που έπαιξαν στο «Μολινό», αλλά δεν παίρνουν πολύ χρόνο συμμετοχής κατάφεραν να διατηρήσουν την... αύρα του νικητή που έχουν φέτος οι Λονδρέζοι.



Τέρι: «Ο Φάμπρεγας κι εγώ να διατηρούμε το μομέντουμ»

«Το σημαντικότερο για την ομάδα μας, ειδικότερα για εμένα και τον Σεσκ Φάμπρεγας που δεν αγωνιζόμαστε τακτικά, είναι ότι όταν μας δίνεται η ευκαιρία να παίξουμε, μπαίνουμε μέσα, και διατηρούμε τις νίκες και το μομέντουμ για την ομάδα», δήλωσε αρχικά ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός και αναφερόμενος πάλι στον ίδιο και τον Ισπανό συμπαίκτη του, συνέχισε:

«Θα πρέπει να δώσουμε τροφή για σκέψη στον προπονητή μας, επειδή τα υπόλοιπα παιδιά είναι εκπληκτικά έως τώρα. Ως σύνολο προπονούμαστε πολύ καλά και οι συμπαίκτες μου που παίζουν πιο τακτικά «πετάνε» στο πρωτάθλημα! Αυτό που μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα είναι να εξακολουθήσουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια και να κάνουμε τη ζωή... δύσκολη για όλους»!