Με κόπο η Μπράιτον

Μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά, όμως με δύο γκολ του Σαμ Μπάλντοκ στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπράιτον πέρασε με 2-0 από την έδρα της Μπάρνσλεϊ και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας.  



Με κόπο η Μπράιτον

Τα δύο τέρματα της Μπράιτον πέτυχε ο Μπάλντοκ, εκμεταλλευόμενος τις ασίστ του Άντονι Νόκαρτ. Πλέον οι «γλάροι» βρίσκονται στην πρώτη θέση με 68 βαθμούς, δύο περισσότερους από τη Νιούκαστλ, η οποία υποδέχεται το βράδυ της Δευτέρας (20/2) την Άστον Βίλα.

Την καλή της πορεία τον τελευταίο καιρό συνέχισε η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, καθώς επικράτησε στην έδρα της Νότιγχαμ με 2-1 και έπιασε στην 5η θέση τη Λιντς με 58 βαθμούς, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο. Η ομάδα του Γκάρι Μονκ έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Ίπσουιτς και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τη Ρέντινγκ που δεν αγωνίστηκε σήμερα.

Σημαντική νίκη στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην Τσάμπιονσιπ πέτυχε η Μπέρτον, καθώς έκαμψε δύσκολα την αντίσταση της Νόριτς με 2-1 εντός έδρας. Έτσι οι «μπρούερς» έφτασαν στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά τους από την επικίνδυνη ζώνη, εκμεταλλευόμενοι την ισοπαλία χωρίς  τέρματα ανάμεσα σε Γουίγκαν και Πρέστον.

Ισοπεδωτικές ήταν η Κάρντιφ και η ΚΠΡ, με τους Ουαλούς να διαλύουν την ουραγό Ρόδεραμ με 5-0. Από την άλλη, σαν σίφουνας πέρασαν οι Λονδρέζοι από την έδρα της Μπέρμιγχαμ, κερδίζοντας με 4-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπάρνσλεϊ 0-2 Μπράιτον
Μπέρμιγχαμ 1-4 ΚΠΡ
Μπέρτον 2-1 Νόριτς
Κάρντιφ 5-0 Ρόδεραμ
Ίπσουιτς 1-1 Λιντς
Νότιγχαμ 1-2 Σέφιλντ Γουένσντεϊ
Γουίγκαν 0-0 Πρέστον