Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι 2-2


Ο Μάικλ Κάρικ πανηγύρισε ακόμη μια μεγάλη νίκη στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτήν τη φορά απέναντι στην Άστον Βίλα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έμειναν μόνοι 3οι και ονειρεύονται το Champions League. Μέσα σ’ όλα, ο Άγγλος τεχνικός έριξε το… μπαλάκι στη διοίκηση, για έναν ποδοσφαιριστή που δεν πρέπει να πουληθεί το καλοκαίρι. Μιλάμε ίσως, για τον MVP της φετινής σεζόν.
Άστραψε και… βρόντηξε ο Γκάρι Νέβιλ με τους παίκτες της Τσέλσι. Αφορμή, το τελετουργικό τους πριν τη σέντρα κάθε αναμέτρησης. Ο Άγγλος δεν καταλαβαίνει το νόημα αυτής της κίνησης, βάζοντάς τα και με τον προπονητή των «μπλε», Λίαμ Ροζίνιορ. Όλα αυτά, μετά την ήττα με 1-0 από τη Νιούκαστλ, στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Η περσινή πρωταθλήτρια Λίβερπουλ, φέτος, δεν έχει την ίδια… συνέπεια. Η απόδοσγη της ομάδας του Άρνε Σλοτ έχει σκαμπανεβάσματα, με συνέπεια αυτήν την στιγμή να βρίσκεται στην 5η θέση. Βέβαια, παρά τα όσα έχουν συμβεί, αν οι «reds» είχαν αποβάλει μια κακή τους συνήθεια, θα βρίσκονταν μόνοι 2οι, έναν βαθμό μπροστά από τη Μάντσεστερ Σίτι. Η «λατρεία» με τα γκολ στις καθυστερήσεις, στερεί στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ κάτι παραπάνω.
Πήγε στο «Άνφιλντ» και όλοι συζητούσαν, αν θα δεχθεί δύο, τρία ή πέντε γκολ. Πήγε να παίξει στην 30ή αγωνιστική της Premier League και η συζήτηση δεν ήταν… τι θα συμβεί, αλλά ποια θα είναι η έκταση του σκορ. Και εκεί, «ξύπνησε» ο ποδοσφαιρικός της εγωισμός. Η Τότεναμ που δεν έχει νίκη στο 2026, που θα απέλυε ξανά προπονητή, που θα αποκλειστεί από το Champions League, που αγωνίζεται με -14 ποδοσφαιριστές, «σόκαρε» τη Λίβερπουλ και πήρε έναν τεράστιο βαθμό. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Σε όσους παίζουν, σε όσους αντέχουν, παρά όλους όσους λείπουν, ακόμη και στον Τούντορ, που «μύρισε» αίμα και δεν φοβήθηκε να εφαρμόσει το πλάνο του κόντρα στη Λίβερπουλ!