Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι 2-2


Η Νιούκαστλ των δέκα παικτών για κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο, πήρε μια τεράστια νίκη με το «έτσι θέλω». Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Οσούλα, που βάζει το γκολ της αγωνιστικής, αλλά και ένας κρυφός MVP, όπου στα 36 του, έκανε… ματσάρα, είχε ασίστ και τα έδωσε όλα.
Το Μπράιτον – Άρσεναλ είχε και… τρίτο ημίχρονο, με τους δύο προπονητές να συνεχίζουν από εκεί που το άφησαν στο 27ο λεπτό. Εκείνην την στιγμή, ο Αρτέτα φάνηκε να λέει κάτι στον Χούρτζελερ, αλλά το επεισόδιο σταμάτησε εκεί. Στο τέλος όμως, τα ξαναείπαν, στις δηλώσεις τους, με τον Ισπανό να απαντά ειρωνικά.
Η Άρσεναλ επικράτησε με 1-0 της Μπράιτον, χάρη στο γκολ του Σάκα. Η ομάδα του Αρτέτα ξέφυγε στο +7 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Βέβαια, το αποτέλεσμα αυτό δεν άρεσε στον προπονητή των «γλάρων», Φαμπιάν Χούρτζελερ, ο οποίος άφησε… αιχμές, για το στυλ παιχνιδιού των «κανονιέρηδων».
Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε την… γκέλα απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ, με το τελικό 2-2 να δίνει μια μεγάλη ανάσα στην Άρσεναλ, που ξέφυγε στο +7. Οι «πολίτες» είχαν την ευκαιρία τους να νικήσουν, όμως είδαν τον Μουρίγιο να κάνει ηρωική επέμβαση στο 90+9! Ένας εκ των παικτών του Περ, ο Μπερνάρντο Σίλβα, τα έβαλε και με τη διαιτησία.