Τσέλσι - Σαουθάμπτον 3-1


Η μέρα για την Χρυσή Μπάλα πλησιάζει και μαζί με αυτήν θα βραβευτεί και το… Golden Boy του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Φοβερά ονόματα στη λίστα, είναι 25, και μάλιστα υπάρχουν δύο Έλληνες. Ασφαλώς ο Κωνσταντίνος Καρέτσας, αλλά και ο πλήρως «φορμαρισμένος» αυτήν την στιγμή, Μπάμπης Κωστούλας! Ο άσος της Μπράιτον είναι μέσα σε μια σπουδαία και ξεχωριστή λίστα!
Όσο η διακοπή για το Nations League δεν έχει ολοκληρωθεί, οι τραυματισμοί συνεχίζονται. Η Γαλλία θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης στο Παρίσι και ο Ζερεμί Ζακέ θα βρίσκεται στον πάγκο, με τη Λίβερπουλ να… ανησυχεί.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται για την Τότεναμ με ένα απουσιολόγιο που θυμίζει περισσότερο λίστα αποστολής από την… ανάποδη, αφού οκτώ παίκτες παραμένουν αμφίβολοι ή περιμένουν το τελευταίο τεστ ετοιμότητας. Και όταν ο Μάικλ Κάρικ χρειάζεται πρώτα να μάθει ποιοι υπάρχουν και μετά να στήσει ενδεκάδα, μήπως η τακτική αρχίζει αυτή τη φορά από την αίθουσα εξετάσεων;
Στην Άρσεναλ ο ανταγωνισμός για μία θέση στην ενδεκάδα είναι τεράστιος, όμως όταν αρχίζει να μεταφράζεται σε… μηδενικές παρουσίες, τότε η κατάσταση αλλάζει. Ο Νόνι Μαντουέκε δεν έχει ξεκινήσει ακόμη βασικός στη φετινή Premier League και δύο μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ παρακολουθούν την περίπτωσή του.