Μάντσεστερ Σίτι - Λειψία 6-3


Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στην αγορά για να πλαισιώσει τον Τζίτζι Ντοναρούμα κάτω από τα γκολπόστ και ο Τζερόνιμο Ρούλι φαίνεται να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Οι «πολίτες» θέλουν να καλύψουν το κενό που άφησε η αποχώρηση του Τζέιμς Τράφορντ και… δουλεύουν την επιστροφή του πολύπειρου Αργεντινού στο «Έτιχαντ».
Ο Έντι Χάου αποφάσισε να κλείσει τον κύκλο του στη Νιούκαστλ και το έκανε απότομα το πρωί της Πέμπτης, με τις εξελίξεις στις «καρακάξες» να είναι ραγδαίες!
Για δεύτερο σερί ματς προετοιμασίας η Νιούκαστλ φανερώνει μεγάλες αδυναμίες και αυτή τη φορά ηττήθηκε 4-1 από την Μπρίστολ Σίτι στο Asthton Gate Stadium. Νέο πρόβλημα με Σαρ.
Ο Ρίο Ενγκουμόχα ξέρει ότι είχε όλη την τύχη με το μέρος του, στον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 1-0 στο φιλικό ματς της Λίβερπουλ απέναντι στη φοβερά ανταγωνιστική σε ακόμα ένα παιχνίδι προετοιμασίας, Ρέξαμ.