Μάντσεστερ Σίτι - Λειψία 6-3


Πέρυσι, ακούστηκε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά οι μεγάλες απαιτήσεις της Μπράιτον «ναυάγησαν» τη μεταγραφή. Φέτος, οι «γλάροι» τον βλέπουν να χτυπά στην προετοιμασία και να χάνει τις πρώτες αγωνιστικές της Premier League. Παραμένουν αισιόδοξοι, πάντως, σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Κάρλος Μπαλεμπά.
Ως δανεικός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Θέλτα ο Αλτάι Μπαϊγιντίρ, με τον Τούρκο γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποφασίζεται να μην παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ». Ανακοινώθηκε η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Η Ντάουνινγκ Στριτ αποκτά νέο ένοικο, αλλά το «Hill Dickinson Stadium» έχει κάθε λόγο να… χαμογελά. Ο Άντι Μπέρναμ γίνεται ο πρώτος δηλωμένος φίλος της Έβερτον που περνά το κατώφλι της πρωθυπουργικής κατοικίας, προσθέτοντας το όνομά του στη μακρά λίστα των Βρετανών ηγετών που δεν έκρυψαν ποτέ την αγάπη τους για την ομάδα τους. Άραγε, τι αποκαλύπτει περισσότερα για έναν Βρετανό πρωθυπουργό; Το πολιτικό του μανιφέστο ή το κασκόλ που φορά κάθε Σαββατοκύριακο;
Μία πολύ μεγάλη κίνηση επιχειρεί να προχωρήσει η Σάντερλαντ, η οποία έχει συμπεριλάβει στη μεταγραφική της λίστα τον Τζένι Κατάνο από την Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Εξαιρετική περίπτωση και όπως αναμενόταν, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και από την Premier League.