Λιντς - Λίβερπουλ 0-3


Στην πρώτη του σεζόν στην Αγγλία έζησε το θαύμα της Λέστερ! Έπαιξε με τις «αλεπούδες» σε 152 ματς, ενώ μερικά από αυτά ήταν και στο Champions League. Ο Κρίστιαν Φουκς, μετά από τέσσερα χρόνια από την τελευταία του εμπειρία στην Αγγλία επιστρέφει στο «Νησί», για την πρώτη του δουλειά ως πρώτος προπονητής, για ομάδα της League Two!
Η Μπέρμιγχαμ παρουσίασε προς τον κόσμο τα πλάνα για τη δημιουργία νέου γηπέδου, το οποίο θα έχει και κλειστή οροφή, με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ να πρωταγωνιστεί στο βίντεο της ανακοίνωσης και το νέο «σπίτι» του συλλόγου να περιλαμβάνει 20 εμβληματικές καμινάδες, τιμώντας την ιστορία της περιοχής!
Το «Ολντ Τράφορντ», με επίσημη έγκριση πια, έχει ένα από τα μεγαλύτερα safe standing κομμάτια στις εξέδρες του, με τη Γιουνάιτεντ να φιλοξενεί ακόμα περισσότερους όρθιους οπαδούς στην επίσκεψη της Έβερτον στο Μάντσεστερ, το βράδυ της Δευτέρας!
Το γκολ του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ έχει κάνει το «γύρο» του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες! Ο μέσος της Νάπολι, με ένα φανταστικό ψαλιδάκι έδειξε τον «δρόμο» στη Σκωτία για το Παγκόσμιο Κύπελλο! Μία πρόκριση, που είχε να έρθει 28 ολόκληρα χρόνια. Τι και αν ο 28χρονος ποδοσφαιριστής «τρέλανε» τους πάντες; Έτρεξε αμέσως στις κερκίδες και αναζητούσε επίμονα ένα άτομο!