Τσέλσι - Άστον Βίλα 3-0


Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της κλοπής από το μνημείο των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας του Μονάχου, όπου χάθηκαν 23 ζωές, ανάμεσά τους και οκτώ ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς άγνωστοι αφαίρεσαν ένα γυάλινο γλυπτό και μετάλλια που φυλάσσονταν σε ειδική προθήκη.
Η Τσέλσι παρουσιάζει μια αρκετά προβληματική αμυντική λειτουργία και ο Τσάμπι Αλόνσο χτενίζει την αγορά προκειμένου να ενισχυθεί και να λύσει το πρόβλημα. Το όνομα του Χάκομπο Ραμόν της Κόμο φαίνεται να απασχολεί τους «μπλε», καθώς ο νεαρός αμυντικός έχει ξανασυνεργαστεί με τον Ισπανό τεχνικό, όταν και ανήκε στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Η παραμονή και των τριών νεοφώτιστων στην Premier League αποτελεί ένα σπάνιο επίτευγμα, καθώς η διαφορά δυναμικότητας με την Championship αποδεικνύεται συχνά καθοριστική. Την περσινή σεζόν, ωστόσο, η Σάντερλαντ εντυπωσίασε με την έβδομη θέση, ενώ η Λιντς εξασφάλισε άνετα τη σωτηρία της. Με την Κόβεντρι, τη Χαλ και την Ίπσουιτς να διεκδικούν τη δική τους θέση στην κορυφαία κατηγορία, το ερώτημα είναι αν η σεζόν 2026-27 θα αποτελέσει μόλις την πέμπτη φορά που και οι τρεις νεοφώτιστες θα παραμείνουν στην κατηγορία.
Το μήλο φαίνεται πως έπεσε κάτω από τη μηλιά στην οικογένεια Μπέλιγχαμ, αλλά αυτήν τη φορά οι ρόλοι… αντιστράφηκαν. Ο πατέρας των Τζουντ και Τζόουμπ, Μαρκ, ετοιμάζεται να φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας, σε ηλικία 50 ετών!