Τσέλσι - ¶στον Βίλα 3-0


Τα Χριστούγεννα πέρασαν, τα δώρα… ανοίχτηκαν και τώρα όλοι είναι έτοιμοι για ποδόσφαιρο. Ή τουλάχιστον, έτσι νόμιζαν οι φίλοι της Premier League. Το φετινό «φτωχό» πρόγραμμα, με μόλις μία αναμέτρηση, δεν αφήνει πολλά περιθώρια επιλογής στους φίλους του «Νησιού». Αυτό ακριβώς σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν οι ομάδες των χαμηλότερων κατηγοριών, οι οποίες περιμένουν τα γήπεδά τους να γεμίσουν.
Τελείωσε, όπως όλα δείχνουν, ο χρόνος του Χάρβεϊ Έλιοτ στην ¶στον Βίλα, με τον ¶γγλο επιτελικό μέσο να επιστρέφει στη Λίβερπουλ! «Μονόδρομος» η παραμονή του στο «¶νφιλντ», καθώς, αν δεν το πετύχει, τότε αναγκαστικά θα πρέπει να αλλάξει Ήπειρο, ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Η χρονιά τελειώνει, με την Τσέλσι να τα πηγαίνει εξαιρετικά τη φετινή σεζόν. Αναμφίβολα, ένας από τους πρωταγωνιστές της, είναι ο Έντσο Φερνάντες. Ο Αργεντίνος μέσος πασάρει καλύτερα απΆ όλους στην Premier League, παρά την πίεση που έχει… γύρω του.
Η Τσέλσι ετοιμάζεται να κάνει τις πρώτες της κινήσεις για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι «μπλε» κοιτούν την αγορά της Βραζιλίας, έχοντας μάλιστα, ξεδιαλύνει μια περίπτωση.