Άρσεναλ - Νόριτς 1-0


Η φάση των «8» του MLS είχε μια τεράστια αναμέτρηση με τους Βανκούβερ Γουάιτκαπς να αντιμετωπίζουν την ομάδα του Λος Άντζελες. Τόμας Μίλερ και Σον ρίχτηκαν στη... μάχη, με τον πρώτο να βγαίνει νικητής στα… πέναλτι. Φοβερό γκολ από φάουλ για τον πρώην άσο της Τότεναμ, ο οποίος ήταν μοιραίος στο τέλος.
Ο απροσδόκητος τραυματισμός του Κόουλ Πάλμερ, ο οποίος έσπασε το δάχτυλο του ποδιού του στο σπίτι χτυπώντας το σε πόρτα και θα χάσει τους αγώνες της Τσέλσι με την Μπαρτσελόνα και την Άρσεναλ, υπενθυμίζει ότι οι πιο περίεργες ατυχίες στο ποδόσφαιρο συχνά συμβαίνουν πολύ μακριά από το γήπεδο. Δεν είναι ο πρώτος. Ο Κάρλος Τέβεζ τραυματίστηκε παίζοντας μπάλα μέσα σε φυλακή κατά τη διάρκεια επίσκεψης στον αδελφό του. Ο Μάρκο Ασένσιο έχασε παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης λόγω μολυσμένου σπυριού που προέκυψε μετά το ξύρισμα των ποδιών του. Και η λίστα με τέτοιες απίθανες ιστορίες δεν σταματά εκεί.
Μπορεί να «καταπίνει» πολλά χιλιόμετρα. Μπορεί να είναι από τους βασικούς «πυλώνες» της Σάντερλαντ, αλλά ο Γκρανίτ Τσάκα χρειάστηκε ένα βίντεο 54 δευτερολέπτων, για να κερδίσει το χειροκρότημα κάθε ανθρώπου. Μία μικρή κίνηση, πριν τη «σέντρα» στο Φούλαμ - Σάντερλαντ (22/11, 1-0) που δείχνει πάρα πολλά, για το τι είναι τελικά το ποδόσφαιρο.
Η Λίβερπουλ δεν είναι σε καλό «φεγγάρι» και αυτό φαίνεται στα αποτελέσματά της. Οι «κόκκινοι» δεν λένε να σηκώσουν... κεφάλι και όλα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Στην τελευταία αναμέτρηση με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (22/11, 0-3) ο Αλεξάντερ Ίσακ «έγραψε ιστορία» για... λάθος λόγους, γεμίζοντας παράλληλα το «βιογραφικό» του με μία «φτωχή» στατιστική.