Κρίσταλ Πάλας - Τότεναμ 3-0


Σύμφωνα με πληροφορίες του England365, ο Αμπιόλα Ντάουντα αποσύρεται οριστικά από την ενεργό δράση! Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που πέρασε από πολλές ομάδες στην Ελλάδα, τον γνωρίσαμε μέσω του Ατρομήτου, έπαιξε στη Χαρτς, εντυπωσίασε στην Ολλανδία και είχε προτάσεις από την Premier League. Η απόφαση, όμως, έχει παρθεί και μετά από 20 χρόνια επαγγελματικής καριέρας, «κρεμάει» τα παπούτσια του και συνεχίζει με την ακαδημία του στη Νιγηρία.
Η Ακτή Ελεφαντοστού ξεκίνησε με το δεξί στο Παγκόσμιο Κύπελλο και με γκολ του Αμάντ Ντιαλό στο 90’ επικράτησε του Εκουαδόρ (1-0). Πρωταγωνιστής όμως του αγώνα ήταν ο Γιάν Ντιομαντέ, ο οποίος με την μαγική εμφάνιση που πραγματοποίησε έδειξε πως κρατάει στα… πόδια του το μέλλον των Ιβοριανών. Αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος της συνάντησης και οι φήμες για εκείνον «φουντώνουν» όλο και περισσότερο, αναφορικά με το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ. Δεδομένα, θα συμφωνεί και ένας παίκτης της Άρσεναλ.
Πήρε τρεις, πλήρωσε για τον έναν, έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις στο μεταγραφικό παράθυρο και πάει να το κάνει ξανά. Προέκυψε και έγινε γνωστός και ο βασικός στόχος της Τότεναμ για τη μεσαία γραμμή της, αλλά κοστίζει πανάκριβα. Ο λόγος για τον Σάντρο Τονάλι, με τη Νιούκαστλ να τον αξιώνει με περίπου 120 εκατομμύρια ευρώ!
Άλλαξε γνώμη ο Φεντερίκο Κιέζα ως προς το ενδεχόμενο παραμονής στη Λίβερπουλ, «παγώνει» κάθε συζήτηση για μεταγραφή και σκέφτεται το μέλλον του στο «Άνφιλντ». Του δημιούργησε διαφορετική εντύπωση η απομάκρυνση του Άρνε Σλοτ και θεωρεί πως με τον Άντονι Ιραόλα στο «τιμόνι» μπορεί να «παλέψει» για τη θέση του στο ρόστερ!