Μπρέντφορντ - Μπράιτον 0-1


Όλοι το είδαν, σε όλους άρεσε. Μια κίνηση που δείχνει το πόσο ηγέτης είναι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ. Μπήκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Γαλλία και σε έναν… χορό από γκολ ίσως ήθελε να σκοράρει κι αυτός. Τα «τρία λιοντάρια» παίρνουν πέναλτι, αλλά εκείνος δίνει ασίστ, χωρίς να ακουμπήσει καν την μπάλα. Άφησε το «εγώ» του, για να αναδείξει μια ποδοσφαιρική ιστορία!
Ο Τόμας Τούχελ φαίνεται πως απάντησε στην ερώτηση του ενός εκατομμυρίου, για το πως χρησιμοποίησε τον Μπουκάγιο Σάκα. Ο Γερμανός μίλησε για μια δύσκολη, αλλά παράλληλα περίεργη απόφαση. Αναφέρθηκε στον τραυματισμό του, όμως τον έβαλε να παίξει 90 λεπτά σε ένα ασήμαντο ματς. Αποφάσεις που θα συζητηθούν, όπως και οι δηλώσεις του τεχνικού των «τριών λιονταριών».
Ο Μπουκάγιο Σάκα έγραψε… ιστορία στην αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Γαλλία. Μπορεί το ματς να ήταν αδιάφορο, όμως οι δυο τους πάλεψαν για την 3η θέση. Ο εξτρέμ της Άρσεναλ σημείωσε χατ – τρικ, κάτι που είχε να συμβεί από το 2018! Είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που το κάνει. Η εμφάνισή του γέννησε την ίδια ερώτηση σε όλους. Γιατί δεν έπαιξε στον ημιτελικό;
Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αγγλία και Γαλλία για την 3η θέση, μπορεί να μην είχε κανένα… νόημα, όμως μας χάρισε μια παράσταση 10 γκολ. Το τελικό 6-4 της ομάδας του Τούχελ έδωσε μια πιο «γλυκιά» γεύση στο ταξίδι τους. Βασικός πρωταγωνιστής, ο Μπουκάγιο Σάκα, με χατ – τρικ. Μάλιστα, ο παίκτης της Άρσεναλ μετά τη λήξη του ματς, έκανε κουβεντούλα με έναν στόχο των «κανονιέρηδων», τον Μπράντλεϊ Μπαρκολά. Λέτε;