Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ 0-2


Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα του Άρνολντ βγαίνει ξανά στην επιφάνεια, αυτή τη φορά στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Άγγλος φουλ μπακ μάλλον έχει κάνει τους συμπαίκτες του να καταλάβουν αυτό για το οποίο κάποτε... χτυπιόταν ο Φαν Ντάικ στη Λίβερπουλ.
Ο τρόπος που η Μπάγερν Μονάχου μείωσε στο 5-4 απέναντι στην Παρί, με συμμετοχή δυο πρώην αστέρων της Πρέμιερ Λιγκ, μπαίνει σε περίοπτη θέση ανάμεσα στον ποδοσφαιρικό «σεισμό» που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο «Παρκ ντε Πρενς».
Μπορεί να εκτίμησε λανθασμένα, μπορεί όμως και να έμεινε πιστός σε πιο… αγγλικό στυλ. Σίγουρα θα δει το ματς του Παρισιού σε βίντεο, ωστόσο, ο Πεπ Γκουαρδιόλα διάλεξε κάτι τρομερά διαφορετικό, στο Στόκπορτ, την ώρα που στο «Παρκ ντε Πρενς» γινόταν ο… κακός χαμός με τον πιο εντυπωσιακό ημιτελικό στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ.
Εκπληκτική Ίπσουιτς, πήρε τον βαθμό που της χρειαζόταν στο «Σεντ Μέρις» και απέχει μία νίκη και 90 λεπτά από την επιστροφή της στην Premier League! Απόλυτος πρωταγωνιστής και κόντρα στη Σαουθάμπτον, ο πρώτος σκόρερ της στη σεζόν, Τζακ Κλαρκ.