Έβερτον - Μπράιτον 2-3


Μετά τους Φαν Ντάικ, Χάκπο και Χράφενμπερχ, σειρά είχε ο Κώστας Τσιμίκας, με τον Γιούργκεν Κλοπ να βρίσκει τον Έλληνα διεθνή μετά την αναμέτρηση. Οι δυο συζήτησαν για κάποια ώρα, με τον μπακ της Λίβερπουλ να θυμάται όλα όσα του… έμαθε ο Γερμανός στο «Άνφιλντ» και να τα χρησιμοποιεί εναντίον του.
Δύσκολο αποδεικνύεται το ξεκίνημα του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας, μετά και την ιστορική νίκη της χώρας μας στο Άουγκσμπουργκ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «Μάνσαφτ» δεν βρήκε τρόπο να ξεκλειδώσει την ελληνική άμυνα, πληγώθηκε από τη «γαλανόλευκη» επίθεση και κατάλαβε την κρισιμότητα της κατάστασης στις τάξεις των «πάντσερ».
Μία νίκη της Ολλανδίας, δύο νέα προβλήματα για τη Λίβερπουλ, καθώς ο Κόντι Χάκπο αποχώρησε τραυματίας από το 2-1 επί της Σερβίας και θα επιστρέψει μέσα στη μέρα στο Μέρσεϊσαϊντ για να υποβληθεί σε εξετάσεις, με τον Άντονι Ιραόλα να περιμένει ήδη νέα και για τον Αλεξάντερ Ίσακ.
Η Ιρλανδία πήρε ξεκάθαρη θέση, παίζει για να σεβαστεί το ποδόσφαιρο κι όχι το Ισραήλ, φανερώνοντας στο ματς του Nations League τον σεβασμό προς τον άνθρωπο, καταδικάζοντας τις θηριωδίες! Μαύρα περιβραχιόνια στο μπράτσο των διεθνών παικτών του Χάλγκριμσον, σκυμμένα κεφάλια στην ανάκρουση του ύμνου του Ισραήλ και άρνηση όλων να δώσουν το χέρι στους συναδέλφους τους!