Έβερτον - Μπράιτον 2-3


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως πληρώνει την αγωνιστική της απραξία, καθώς στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Λιντς, δέχεται το ένα «χαστούκι» μετά το άλλο. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε κάνει ό,τι θέλει στο «Ολντ Τράφορντ». Κερδίζει με 2-0, πρωταγωνιστής ο Όκαφορ. Έχει να ανέβει… βουνό η ομάδα του Κάρικ.
Ναι μεν δεν προτίθεται η διοίκηση της Νιούκαστλ να προχωρήσει σε κάποιο... σοκ στην ομάδα αυτή τη στιγμή, αλλά ο Χάου θα χαίρει της απόλυτης στήριξης των ιθυνόντων, τουλάχιστον μέχρι το φινάλε της σεζόν!
Ο ένας δεν το κατάφερε, ο άλλος ήταν λίγο πιο τυχερός και οδήγησε σε γκολ η φάση. Στο ματς της Κόμο με την Ίντερ, οι Παζ και Μπαρέλα επιδόθηκαν σε διαγωνισμό no-look μεταβίβασης σε ένα εντυπωσιακό γαϊτανάκι φάσεων!
Δύσκολο μεν, όχι κάτι ακατόρθωτο, δε. Και με τις επιδόσεις των τερμάτων στα εντός έδρας ματς της Λίβερπουλ να του δίνουν κουράγιο, ο Άρνε Σλοτ εμφανίστηκε με πίστη για μια μάχη που θα μπορέσει να μείνει στην ιστορία της Λίβερπουλ, το βράδυ της Τρίτης, στη ρεβάνς των προημιτελικών με την Παρί.