Πρέμιερ Λιγκ-7η αγωνιστική (preview)
Τέσσερις μάχες περιέχει το πρόγραμμα της Κυριακής για την 7η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με την αναμέτρηση που ξεχωρίζει να είναι αυτή ανάμεσα στην Τότεναμ και την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.
Τέσσερις μάχες περιέχει το πρόγραμμα της Κυριακής για την 7η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με την αναμέτρηση που ξεχωρίζει να είναι αυτή ανάμεσα στην Τότεναμ και την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.
Για το γεγονός ότι υπήρξε πραγματικό ενδιαφέρον από πλευράς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι μίλησε ο Ιλκάι Γκουντογκάν, ο οποίος τόνισε επίσης πως απολαμβάνει τη ζωή και το ποδόσφαιρο στην τωρινή του ομάδα, την Σίτι.
Λόγω της οποιότητας που έχει ο Αλέξις Σάντσες με τον Λουίς Σουάρες, ο Αρσέν Βενγκέρ πήρε την απόφαση να βάλει τον Χιλιανό στην κορυφή της επίθεση της Άρσεναλ, παραδεχόμενος ότι αρχικά δεν είχε... πειστεί.
Το ίδιο επικίνδυνη με την περυσινή χρονιά θεωρεί τη Λέστερ ο προπονητής της Σαουθάμπτον, Κλοντ Πιέλ.
Απόλυτα ικανοποιημένος από το νέο ρόλο που έχει αναλάβει υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα στον τρόπο παιχνιδιού της Μάντσεστερ Σίτι παρουσιάστηκε μέσα από δηλώσεις του ο Νταβίντ Σίλβα.
Δεν κύλησαν ήρεμα τα πράγματα στην αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με τη Μιντλεσμπρο.
Η Μίντλεσμπρο πήρε τον πρώτο της βαθμό απέναντι στη Γουέστ Χαμ (1-1) ύστερα από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, κάτι που ευχαρίστησε τον προπονητή της, Αϊτόρ Καράνκα, σε συνδυασμό με το αγωνιστικό της πρόσωπο που ήταν θετικό στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.
Ευχαριστημένος με την εμφάνιση, αλλά όχι με το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Σλάβεν Μπίλιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) της Γουέστ Χαμ απέναντι στη Μίντλεσμπρο.
Σε σύγκριση μεταξύ της παρούσας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της οποίας ήταν μέλος ως ποδοσφαιριστής κατά τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, προχώρησε ο προπονητής της Στόουκ, Μαρκ Χιουζ, δηλώνοντας ότι η παλαιότερη Γιουνάιτεντ επιζητούσε διαρκώς την κατάκτηση τίτλων, γεγονός, το οποίο δυσκολεύεται να εντοπίσει στο παρόν σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο.
Η επιστροφή στις νίκες (2-0 τη Χαλ) επανέφερε και την όρεξη των παικτών της Τσέλσι για χαβαλέ! Δείτε τη συνέντευξη του Γουίλιαν στο… δημοσιογράφο Αζάρ και τον Ντιέγκο Κόστα να κλέβει (ξεκάθαρα) τις εντυπώσεις!