Ίσως και μέχρι το 2017 εκτός ο Κουτίνιο!
Μεγάλη, όπως και αρχικά εκτιμήθηκε, αναμένεται να είναι η ζημιά στο πόδι του Φιλίπε Κουτίνιο, με τον Βραζιλιάνο να λέγεται πως θα μείνει εκτός τουλάχιστον μέχρι το νέο έτος.
Μεγάλη, όπως και αρχικά εκτιμήθηκε, αναμένεται να είναι η ζημιά στο πόδι του Φιλίπε Κουτίνιο, με τον Βραζιλιάνο να λέγεται πως θα μείνει εκτός τουλάχιστον μέχρι το νέο έτος.
Την πεποίθηση πως η ομάδα του δεν έπρεπε να φύγει ηττημένη (2-1) από το ντέρμπι του Λονδίνου στο «Στάμφορντ Μπριτζ», εξέφρασε μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στην Τσέλσι ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο.
Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μπόρνμουθ για τη 13η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.
Τη δική του άποψη κατέθεσε ο προπονητής της Σάντερλαντ, Ντέιβιντ Μόγιες, σχετικά με τον τρόπο που επέλεξε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λίβερπουλ, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν πήγε στο γήπεδο του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ με σκοπό να «γοητεύσει» τους φίλους των γηπεδούχων!
Σημαντική νίκη, στην προσπάθειά της να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, πανηγύρισε η Στόουκ, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Γουότφορντ με σκορ 1-0!
Αυτή και αν θα είναι έκπληξη! Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, η Ίντερ έχει «κλειδώσει» τον επόμενο μεταγραφικό της στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Αλέξις Σάντσες!
Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση, αλλά παράλληλα, και πολύ απογοητευμένος που η ομάδα του δεν κατόρθωσε να πάρει ούτε έναν βαθμό από το χθεσινό (26/11) παιχνίδι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, δήλωσε μετά την εντός έδρας ήττα (2-1) από τους «πολίτες» ο προπονητής της Μπέρνλι, Σον Ντάις.
Ο Εουρέλιο Γκόμες… έκανε ξανά τη δουλειά του και με αυτογκόλ, έδωσε στην Στόουκ το προβάδισμα (1-0) στην αναμέτρηση με την Γουότφορντ!
Αποφασισμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πάρει τον Άνταμ Λαλάνα τον ερχόμενο Ιανουάριο εμφανίζεται η Παρί Σεν Ζερμέν!
Αισιόδοξος ότι η Γουότφορντ έχει όλα τα φόντα για να κερδίσει μία θέση στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν, παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο άσος των «σφηκών», Ρομπέρτο Περέιρα.