Τον Ντάιερ θέλει ο Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ!
Σύμφωνα με γνωστό βρετανικό Μέσο, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, εξέφρασε την επιθυμία του να φέρει στο «Ολντ Τράφορντ» τον Άγγλο μεσοαμυντικό της Τότεναμ, Έρικ Ντάιερ.
Σύμφωνα με γνωστό βρετανικό Μέσο, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, εξέφρασε την επιθυμία του να φέρει στο «Ολντ Τράφορντ» τον Άγγλο μεσοαμυντικό της Τότεναμ, Έρικ Ντάιερ.
Τις ευχαριστίες στον προπονητή του, Ζοσέ Μουρίνιο, έστειλε μέσω δηλώσεών του σε γνωστό βρετανικό Μέσο ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ, για το γεγονός ότι ο Πορτογάλος τεχνικός τον έχει βοηθήσει, ώστε να κάνει ο ίδιος ένα πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι.
Μία επίδοση που δεν έχει κατορθώσει να επιτύχει ποτέ κανείς ποδοσφαιριστής της Σαουθάμπτον στο παρελθόν θα «πιάσει» ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι, εφόσον σκοράρει στο σημερινό (4/3) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γουότφορντ.
Έτοιμος να φορέσει ξανά τα γάντια του έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο είναι ο τερματοφύλακας της Στόουκ, Τζακ Μπάτλαντ.
Αποφασισμένη να μην αφήσει τον Κρίστιαν Μπεντέκε να κάνει του κεφαλιού του είναι η Κρίσταλ Πάλας, όπως διαβεβαιώνει ο Σαμ Αλαρντάις.
Το γεγονός πως το όνομά του βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους διαδόχους του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, δεν δείχνει να απασχολεί ιδιαίτερα τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο.
Κάθε άλλο παρά αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του για να αγωνιστεί με τα χρώματα της Μαρσέιγ εμφανίστηκε ο Ολιβιέ Ζιρού, επισημαίνοντας ωστόσο ότι αυτό ενδέχεται να καθυστερήσει αρκετά χρόνια!
Σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Λέστερ ώστε να γίνει ο προπονητής της ομάδας σε μόνιμη βάση θα μπει ο Κρεγκ Σέικσπιρ την επόμενη εβδομάδα.
Στην αυτοβιογραφία του που εκδίδεται τμηματικά από γνωστό έντυπο Μέσο της χώρας του, ο Γερμανός διεθνής παίκτης της Άρσεναλ, Μεσούτ Εζίλ, αποκάλυψε ότι η μεταγραφή του στους «κανονιέρηδες» τον Σεπτέμβριο του 2013 αποτέλεσε την πιο ζόρικη απόφαση που έχει λάβει ποτέ στη ζωή του.
Παρά τις απουσίες, αλλά και το… περίεργο μομέντουμ της ομάδας, ο Γιούργκεν Κλοπ είναι πεπεισμένος ότι η Λίβερπουλ θα αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα στο αυριανό (4/3) ντέρμπι με την Άρσεναλ! «Δεν είμαι κλόουν να γελάω συνέχεια», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός όταν ρωτήθηκε για το σοβαρό ύφος που επιδεικνύει τις τελευταίες ημέρες, το οποίο ουδεμία σχέση έχει με τον παλιό… εκδηλωτικό εαυτό του!