Δοκιμαστικό στο Λίβερπουλ ο Ντέκας
Το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην απόκτηση του Γουέσλι Ντέκας από την Ατλέτικο Ιντεπετιέντε εξετάζει η Λίβερπουλ, σε περίπτωση που ο νεαρός πείσει στα δοκιμαστικά που του προσέφεραν οι «κόκκινοι».
Το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην απόκτηση του Γουέσλι Ντέκας από την Ατλέτικο Ιντεπετιέντε εξετάζει η Λίβερπουλ, σε περίπτωση που ο νεαρός πείσει στα δοκιμαστικά που του προσέφεραν οι «κόκκινοι».
Παραδεχόμενος το πόσο μεγάλος σύλλογος είναι η Έβερτον, ο Ρομέλου Λουκάκου αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τα «ζαχαρωτά» πυροδοτώντας έτσι, τα σενάρια που τον θέλουν μακριά από το «Γκούντισον Παρκ» το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ιδιαίτερα ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Τσέλσι ενόψει καλοκαιρινού «παραθύρου», βρίσκεται ο αμυντικός της Νάπολι, Καλιντού Κουλιμπαλί.
Την εύλογη πικρία του για τον αποκλεισμό από τη Μονακό εξέφρασε ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μπακαρί Σανιά, μετά τη λήξη του αγώνα στο «Λουί Ντε» (ήττα με 3-1) τονίζοντας ωστόσο, ότι η ομάδα του οφείλει να επικεντρωθεί στο ντέρμπι πρωταθλήματος που ακολουθεί απέναντι στη Λίβερπουλ.
Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, τόσο από τον αποκλεισμό, όσο κυρίως από το ότι η ομάδα του, όπως είπε, υπήρχε μόνο... υλικά και όχι πνευματικά στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού (15/3) επαναληπτικού για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Μονακό.
Το ενδεχόμενο να συνεχίσει και τη νέα χρονιά στην Τορίνο έχει σκεφτεί ο Τζο Χαρτ, όπως ο ίδιος αποκάλυψε με δηλώσεις του σε εκδήλωση που οργάνωσε χορηγός στην ομώνυμη του κλαμπ πόλη της Ιταλίας.
Τη συμμετοχή της στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ θέλει να επισφραγίσει το βράδυ (16/3, 22:05 ώρα Ελλάδος, τηλεοπτική κάλυψη από το κανάλι COSMOTE SPORT 4 HD) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Ροστόφ υπερασπιζόμενη το ισόπαλο 1-1 που της δίνει προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Την άποψή του πως στη φάση της αποβολής του στον επαναληπτικό αγώνα για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Τζέιμι Βάρντι δεν φέρθηκε ως όφειλε, αλλά προσποιήθηκε, υποστήριξε με δηλώσεις του σε γνωστό βρετανικό Μέσο ο δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι μεσοεπιθετικός της Σεβίλλης, Σαμίρ Νασρί.
Από το κακό στο χειρότερο οδεύει η Μπαρνέτ, η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της με την Γιόβιλ και παρέμεινε χωρίς νίκη για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική στη Λιγκ 2!
Τσάμπιονς Λιγκ τέλος για τη Μάντσεστερ Σίτι! Οι «πολίτες» πλήρωσαν ακριβά το κακό πρώτο ημίχρονο και παρά την υπερπροσπάθεια στο δεύτερο 45λεπτο, δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα από την Μονακό (3-1) στη Γαλλία, η οποία- παρά το υπέρ τους 5-3 στο πρώτο ματς- σήμανε το τέλος της ευρωπαϊκής τους παρουσίας για τη φετινή περίοδο.