Κόντε: «Και του χρόνου στην Τσέλσι»!
Δεν πάει πουθενά! Σε αντίθεση με τις δηλώσεις του μάνατζέρ του που άφηνε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ο Αντόνιο Κόντε ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει και του χρόνου στον πάγκο της Τσέλσι!
Δεν πάει πουθενά! Σε αντίθεση με τις δηλώσεις του μάνατζέρ του που άφηνε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ο Αντόνιο Κόντε ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει και του χρόνου στον πάγκο της Τσέλσι!
Στην παραδοχή ότι μετά και τη χθεσινή (5/4) ήττα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Τσέλσι, οι όποιες ελπίδες των «πολιτών» για την κατάκτηση του τίτλου... εκμηδενίστηκαν, προχώρησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.
Ο Σλάβεν Μπίλιτς δήλωσε πως αυτός είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την κακή πορεία της Γουέστ Χαμ και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει της συνέχεια, ζητώντας από όλους μέσα και γύρω από την ομάδα να παραμείνουν ενωμένοι.
Το παράδειγμα και την ωριμότητα της Τσέλσι θα πρέπει να έχει ως οδηγό η Λίβερπουλ σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ, αν θέλει να εξασφαλίσει μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τζέσε Λίνγκαρντ έδωσαν τα χέρια για την επέκταση της συνεργασίας τους έως το καλοκαίρι του 2021.
Τη... γλίτωσε ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος δεν θα τιμωρηθεί αναδρομικά από την FA για την κλωτσιά που έδωσε τον Βινσέντ Κομπανί στο ματς της Τετάρτης μεταξύ της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι.
Παράταση έως τη Δευτέρα (10/4) εξασφάλισε η Σάντερλαντ και ο Ντέιβιντ Μόγιες για την απολογία τους στην FA αναφορικά με την απειλή του Σκωτσέζου τεχνικού προς τη δημοσιογράφο του «BBC».
Τις αμφιβολίες του σχετικά με το αν πρέπει ο Εντέν Αζάρ να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε σε συνέντευξή του ο Μίχαελ Μπάλακ.
Τον λόγο που πήρε την απόφαση να πιέσει για τη μεταγραφή του στην Κρίσταλ Πάλας αποχωρώντας από τη Σάντερλαντ, εξήγησε ο Πάτρικ Φαν Άανχολτ.
Την πεποίθησή του πως, παρά το πρόσφατο ντεφορμάρισμα, η ομάδα του θα καταφέρει να εξασφαλίσει για άλλη μία χρονιά τη συμμετοχή της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ τερματίζοντας στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, εξέφρασε ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ.