Πήρε Χεγκάζι η Γουέστ Μπρομ
Το μονοετή δανεισμό του Αχμέντ Χεχκάζι της Αλ Αχλί ανακοίνωσε η Γουέστ Μπρομ.
Το μονοετή δανεισμό του Αχμέντ Χεχκάζι της Αλ Αχλί ανακοίνωσε η Γουέστ Μπρομ.
Ακόμα πιο κοντά στην απόκτηση του Χαβιέ Ερνάντες βρίσκεται η Γουέστ Χαμ, η οποία προσπαθεί να βρει τη «χρυσή τομή» για τις υψηλές απαιτήσεις του παίκτη.
Για το καρδιακό πρόβλημα που αντιμετώπισε την περασμένη σεζόν και που μπορούσε να του στοιχίσει τη ζωή μίλησε ο Κόνορ Γκόλντσον, ο οποίος επέστρεψε στα γήπεδα στον φιλικό αγώνα της Μπράιτον με την Φορτούνα Ντίσελντορφ.
Ένας «μνηστήρας» λιγότερος… Η Μπάγερν Μονάχου αποφάσισε να αποσύρει το ενδιαφέρον της για την αγορά του Αλέξις Σάντσες, γεγονός που προς το παρόν επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις της Άρσεναλ.
Μία μεταγραφή, όσα χρήματα κι αν έχει κοστίσει, δεν εγγυάται την επιτυχία. Το england365.gr καταγράφει τις περιπτώσεις πέντε ποδοσφαιριστών που ενώ αποκτήθηκαν έναντι εκατομμυρίων, κατέληξαν να παραχωρούνται δανεικοί!
Σε ηλικία 37 ετών, ο τερματοφύλακας της Μπέρνλι και διεθνής με την εθνική Αγγλίας, Πολ Ρόμπινσον, πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση
Όπως μεταδίδει το «Sky Sports», το ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Σέρχιο Αγουέρο δεν είναι μόνο... υπαρκτό, αλλά μάλιστα και πολύ σοβαρό!
Ο Λούκας Λέιβα πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και το μόνο που απομένει είναι να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στη Λάτσιο!
Έχοντας συμφωνήσει με την Άρσεναλ στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του, ο Τομά Λεμάρ είναι πλέον έτοιμος να πιέσει τη Μονακό για ν' ανάψει το πράσινο «φως» για τη μεταγραφή του στους «κανονιέρηδες».
Το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ εξετάζει η Μπεσίκτας, η οποία μάλιστα λέγεται ότι έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους εκπροσώπους του!