Εν αναμονή των μεταγραφών στην Άρσεναλ
Ενθουσιασμένοι με την προοπτική η Άρσεναλ να αποκτήσει παίκτες μεγάλης κλάσης, εμφανίζονται οι ποδοσφαιριστές των «κανονιέρηδων», σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε με δηλώσεις του ο μέσος της ομάδας, Τζακ Γουίλσιρ.
Ενθουσιασμένοι με την προοπτική η Άρσεναλ να αποκτήσει παίκτες μεγάλης κλάσης, εμφανίζονται οι ποδοσφαιριστές των «κανονιέρηδων», σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε με δηλώσεις του ο μέσος της ομάδας, Τζακ Γουίλσιρ.
Με «ανοιχτές αγκάλες» είναι έτοιμος να υποδεχθεί τον Σεσκ Φάμπρεγας, σε περίπτωση που αυτός μεταγραφεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο τερματοφύλακας των «κόκκινων διαβόλων», Νταβίντ Ντε Χέα.
Το φως της δημοσιότητας , είδε σήμερα η νέα εκτός έδρας φανέλα της Νόριτς για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, όπως επίσης και η εμφάνιση του τερματοφύλακα. Νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι είχε παρουσιαστεί η εντός έδρας, με το κλασσικό πρασινοκίτρινο χρώμα.
Επίσημη πρόταση ύψους 17,5 εκατομμυρίων λιρών κατέθεσε η Ατλέτικο Μαδρίτης στην Άρσεναλ για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού των «κανονιέρηδων», Σάντι Καθόρλα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Daily Mail»!
Μόλις έγινε γνωστή η απόρριψη της πρότασης της Τσέλσι για την αγορά του Γουέιν Ρούνεϊ, τα γραφεία στοιχημάτων στην Αγγλία κινητοποιήθηκαν και τροποποίησαν τις αποδόσεις τους. Πλέον, η πώληση του 27χρονου Άγγλου επιθετικού, προσφέρεται στο 1.40 με την Τσέλσι να είναι το πρώτο φαβορί για την απόκτησή του σε απόδοση 1.50.
Αρνητική ήταν η απάντηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρόταση που κατέθεσε η Τσέλσι για την αγορά του Γουέιν Ρούνεϊ, όπως μετέδωσε με αποκλειστικές πληροφορίες η τηλεόραση του SkySports. Οι «μπλε» φέρεται να πρόσφεραν το ποσό των 10 εκ. λιρών συν τον Χουάν Μάτα ή τον Νταβίντ Λουίζ στους «κόκκινους διαβόλους»
Στη Ρόμα θα συνεχίσει της καριέρα του ο Μαϊκόν. Στα τέσσερα εκ. ευρώ το πόσο μετακίνησης του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ από το Μάντσεστερ στη Ρώμη, ο οποίος μάλιστα πραγματοποίησε χθες την πρώτη του προπόνηση με τους «τζιαλορόσι».
Το εγκώμιο για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Τότεναμ, Παουλίνιο, έπλεξε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Ούγκο Γιορίς, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε ικανοποιημένος με τη φόρμα που βρίσκεται ο Γκάρεθ Μπέιλ.
Απορρίφθηκε η πρόταση της Νόριτς, ύψους 10 εκ. ευρώ, για την απόκτηση του Φάμπιο Κουαλιαρέλα, σύμφωνα με το «Sky Italia». Ωστόσο, σχεδόν σίγουρο θεωρείται πως τα «καναρίνια» θα επανέλθουν με βελτιωμένη προσφορά.
Τον 20χρονο επιθετικό που έκλεψε τις εντυπώσεις στο παγκόσμιο κύπελλο Νέων, με την εθνική Κολομβίας, Nτουβάν Ζαπάτα της Εστουντιάντες θέλει να φέρει στη Γουέστ Χαμ, ο Σαμ Αλαρντάις.