«Ιδιαίτερο ντέρμπι λόγω Μουρίνιο»
Η επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στην Πρέμιερ Λιγκ και τον πάγκο της Τσέλσι, κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο το προσεχές ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως ανέφερε ο Ρίο Φέρντιναντ.
Η επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στην Πρέμιερ Λιγκ και τον πάγκο της Τσέλσι, κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο το προσεχές ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως ανέφερε ο Ρίο Φέρντιναντ.
Πανικός και άγχος για την ενίσχυση του ρόστερ της Άρσεναλ δεν υπάρχει, αλλά ο Αρσέν Βενγκέρ παραδέχθηκε πως στην προσπάθεια που θα γίνει για αφίξεις στο «Έμιρεϊτς», η πίεση για τις ελάχιστες μέρες που απομένουν για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, θα δυσκολέψει τους ανθρώπους της ομάδας.
Όσο κι αν το όνομά του «έπαιζε» για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έστω και με ελάχιστες πιθανότητες, ο Ζοσέ Μουρίνιο ουδέποτε σκέφτηκε να αναλάβει τους «κόκκινους διαβόλους». Μάλιστα, όπως δήλωσε, είχε εκμυστηρευτεί στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ότι θα επέστρεφε στην Τσέλσι.
Στις λύσεις του Αντρέ Βίλας – Μπόας για την άμυνα της Τότεναμ θα προστεθεί ο Ρουμάνος άσος, Βλαντ Κίρικες! Ποσό που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της Στεάουα Βουκουρεστίου για παραχώρηση ποδοσφαιριστή, πρόσφεραν τα «σπιρούνια» για να κάνουν τον 23χρονο άσο δικό τους.
Ούτε για μια στιγμή δεν σκέφτηκε να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι ο Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος τόνισε ότι ο φετινός στόχος των «πολιτών» είναι η κατάκτηση και των τεσσάρων τροπαίων που διεκδικούν.
Για δεδομένη συμφωνία της Τσέλσι με την Ανζί για την απόκτηση-εκτός του Γουίλιαν-και του Σάμουελ Ετό, κάνει λόγο η «Telegraph», τονίζοντας πως κάπως έτσι «παγώνει» το ενδιαφέρον των «μπλε» για τον Γουέιν Ρούνεϊ.
Την συμφωνία της με την Ανζί για την απόκτηση του Γουίλιαν ανακοίνωσε η Τσέλσι, με τη μεταγραφή να ολοκληρώνεται και τυπικά την ερχόμενη Τετάρτη (28/8).
Για την απόκτηση του Πάμπλο Πιάτι ενδιαφέρεται η Σαουθάμπτον, σύμφωνα με δημοσίευμα του αγγλικού Τύπου.
Ακόμα ένα σενάριο για μεταγραφικό… μπαμ της Άρσεναλ. Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Sunday Mirror», οι Λονδρέζοι αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του Χουάν Μάτα από την Τσέλσι.
Αποφασισμένη να κινηθεί για την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία εμφανίζεται η Άρσεναλ, η οποία ετοιμάζει πρόταση ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ για τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης.