Προπόνηση με τα... δεύτερα για Αντεμπαγιόρ
Με την δεύτερη ομάδα της Τότεναμ θα ξεκινήσει σύντομα προπονήσεις ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ που για την ώρα δεν είναι στα πλάνα του Βίλας-Μπόας.
Με την δεύτερη ομάδα της Τότεναμ θα ξεκινήσει σύντομα προπονήσεις ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ που για την ώρα δεν είναι στα πλάνα του Βίλας-Μπόας.
Την πρώτη του συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Μεσούτ Εζίλ ως παίκτης της Άρσεναλ. Ο Γερμανός υποσχέθηκε πολλή δουλειά από αυτόν και τους συμπαίκτες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ απάντησε και στα επικριτκά για τον ίδιο σχόλια του προέδρου της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.
Ο Άλεξ Γκίμπεϊ δεν αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης της Κόλτσεστερ για την ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο, η διοίκηση της ομάδας δηλώνει αποφασισμένη να πετύχει το στόχο της.
Εκτός πλάνων του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ σε ακόμη παιχνίδι της φετινής σεζόν τέθηκαν οι Ντάρεν Γκίμπσον και Αντολίν Αλκαράζ!
Τις υπηρεσίες του Μάρτιν Γουόχορν της Λέστερ, εξασφάλισε για τους επόμενους τρεις μήνες η Μίλγουολ.
Ευχάριστα νέα, τα οποία ο ίδιος έσπευσε να ανακοινώσει, προέκυψαν με το πρόβλημα τραυματισμού του Γκλεν Τζόνσον!
Πρόβλημα με τον Ντέιβιντ Νταν προέκυψε στην Μπλάκμπερν εν όψει του ντέρμπι του Σαββάτου με τη Μπέρνλι.
Αντίστροφα μετρά πλέον για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μίντλεσμπρο ο Κέι Καμαρά, καθώς την Πέμπτη (12/9) ολοκληρώθηκε θετικά η υπόθεση με την εξασφάλιση της άδειας εργασίας του στο Νησί.
Τον 17χρονο Μορνέ Νελ, ποδοσφαιριστή της SuperSport United, δοκιμάζει τις τελευταίες ημέρες η Τότεναμ!
Στην ηλικία που είναι, φροντίζει να βιώνει εμπειρίες που θα τον βοηθήσουν στο μέλλον και ο Νταβίντ Ντε Χέα, δήλωσε πως βρίσκεται σε στάδιο κατά το οποίο προσπαθεί να μαθαίνει ακόμα περισσότερα πράγματα.