Θέλει το… σκαλπ της Νιούκαστλ ο Πογιέτ
Την καλή παράδοση που είχε κόντρα στη Νιούκαστλ ως ποδοσφαιριστής και προπονητής, θέλει να συνεχίσει ο νέος τεχνικός της Σάντερλαντ, Γκουστάβο Πογιέτ.
Την καλή παράδοση που είχε κόντρα στη Νιούκαστλ ως ποδοσφαιριστής και προπονητής, θέλει να συνεχίσει ο νέος τεχνικός της Σάντερλαντ, Γκουστάβο Πογιέτ.
Παιχνίδια κρισιμότητας που δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο από τα 105 που έχει ήδη παίξει με τη φανέλα με το αγγλικό εθνόσημο είναι τα προσεχή κόντρα σε Μαυροβούνιο και Πολωνία για τον Στίβεν Τζέραρντ.
Ένας οπαδός της Άρσεναλ στην Αυστραλία, ένας «γνώστης του ποδοσφαίρου», τα παιχνίδια των «κανονιέρηδων» στο Champions League, πειράγματα στο Facebook και 150 δολάρια ανά αγώνα συνθέτουν την πιο ηλίθια ποδοσφαιρική αγγελία που έχει σκεφτεί άνθρωπος.
Με την Τότεναμ(και όχι μόνο) από την Αγγλία, αρκετές ομάδες της Γερμανίας αλλά και της Ισπανίας να περιμένουν στην γωνία για τον Πίρλο, η διοίκηση της Γιουβέντους φαίνεται ότι… αφυπνίστηκε.
Την άποψη πως ο Ρομέλου Λουκάκου θα εξελιχθεί χάρη στην παρουσία του στην Εβερτον, εξέφρασε ο τεχνικός των «ζαχαρωτών» Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.
Στα 36 του ο Ντάνι Μέρφι αποχώρησε από την ενεργό δράση αφήνοντας πίσω του μία σημαντική καριέρα αλλά και το… στίγμα ενός παθιασμένου τύπου που κατάφερε να γίνει το αγαπημένο παιδί της κερκίδας όσων ομάδων αγωνίστηκε! Το england365.gr σας θυμίζει μερικά πράγματα για τον Άγγλο, παλαίμαχο εδώ και λίγη ώρα, μέσο…
Ένας… μικρός χαμός γίνεται με τις εθνικές ομάδες που θέλουν να αποσπάσουν το «ναι» του Αντνάν Γιανουζάι ώστε να απολαύσουν τις υπηρεσίες του! Η Κροατία έγινε η τελευταία που μπήκε στο «χορό» της διεκδίκησης του νεαρού μέσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχει αφήσει άφωνο τον ποδοσφαιρικό κόσμο.
Με εγκωμιαστικά σχόλια αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Αρσεν Βενγκέρ ο Μεσούτ Εζίλ κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ενόψει του αγώνα της Γερμανίας με την Ιρλανδία.
Οι εμφανίσεις του Λουίς Σουάρεζ από την μέρα που επέστρεψε από την τιμωρία του είναι εξαιρετικές και ο Μπρένταν Ρότζερς παραδέχθηκε ότι ο Ουρουγουανός δίνει το… κάτι παραπάνω στη Λίβερπουλ.
Το φινάλε της ποδοσφαιρικής του καριέρας ανακοίνωσε ο Ντάνι Μέρφι. Ο 36χρονος μέσος, έπειτα από 600 εμφανίσεις σε συλλογικό επίπεδο και εννιά συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Αγγλίας, πήρε την απόφαση να αφήσει τα γήπεδα.