Έφυγε για να παίξει
Στη Γουίμπλεντον, με τη μορφή δανεισμού από την Πορτ Βέιλ για τους επόμενους δύο μήνες θα αγωνιστεί ο Καΐντ Μοχάμεντ.
Στη Γουίμπλεντον, με τη μορφή δανεισμού από την Πορτ Βέιλ για τους επόμενους δύο μήνες θα αγωνιστεί ο Καΐντ Μοχάμεντ.
Σε παιχνίδι της ομάδας U-15 της Φούλαμ, κόντρα στη Σάουθεντ, έπαιξε ο μεγάλος γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Μπρούκλιν.
Ενωμένοι σαν μια γροθιά είναι οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Φιλ Τζόουνς να υποστηρίζει ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του προσπαθούν σε κάθε ματς να αποδεικνύουν στους αμφισβητίες τους πως δεν κατέκτησαν τυχαία με τόση άνεση τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ την περσινή σεζόν.
Έντονος είναι ο προβληματισμός του Χάρι Ρέντναπ στην ΚΠΡ για τους τραυματίες της ομάδας μετά την ισοπαλία (1-1) με τη Ρέντινγκ.
Ο Τόμας Βερμάελεν αρνείται να παραδώσει τα… όπλα και συνεχίζει να πιστεύει ότι έχει ακόμα μέλλον στην Άρσεναλ, μετά την πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα της ομάδας στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, στην ήττα (1-0) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Την απόφαση να αποζημιώσουν τους 305 οπαδούς της Σουίντον που ταξίδεψαν στο Μάκλσφιλντ και είδαν την ομάδα τους να διασύρεται με σκορ 4-0 από τον τοπικό σύλλογο για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, έλαβαν ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο της «Town»!
Μετά τους οπαδούς της Φούλαμ, ο Μάρτιν Γιόλ φαίνεται ότι να αντιμετωπίσει νέους «εχθρούς» και μάλιστα, από το εσωτερικό του λονδρέζικου συλλόγου!
Σε προφορική συμφωνία με τη Μονακό για να μετακομίσει στο Πριγκιπάτο την επόμενη σεζόν, εφόσον η ομάδα βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ, φέρεται να ήλθε ο Βίκτορ Βαλντές, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Μάντσεστερ Σίτι.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ευτύχησε να κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι αμυντικά και αυτό αποτέλεσε τον κυριότερο παράγοντα για τον οποίο πήρε τη νίκη (1-0) επί της Άρσεναλ, σύμφωνα με τον Τομ Κλέβερλι.
Κανένας λόγος ανησυχίας δεν συντρέχει πλέον με τον πρόσφατο τραυματισμό του Ούγκο Γιορίς και έτσι, ο Ντιντιέ Ντεσάν σκέφτεται να του δώσει φανέλα βασικού στην αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ουκρανία για τα μπαράζ του Μουντιάλ!