Καταγγελία από Μπέρμιγχαμ
Στην FA αναμένεται να καταγγείλει η Μπέρμιγχαμ τον ρέφερι της αναμέτρησης με τη Μπέρνλι, Τζέιμς Λίνινγκτον, έπειτα από τη συμπεριφορά που επέδειξε προς τους «μπλε» κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης.
Στην FA αναμένεται να καταγγείλει η Μπέρμιγχαμ τον ρέφερι της αναμέτρησης με τη Μπέρνλι, Τζέιμς Λίνινγκτον, έπειτα από τη συμπεριφορά που επέδειξε προς τους «μπλε» κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης.
Κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος της σεζόν είναι σημαντικό για τον Κριστιάν Μπεντεκέ, ο οποίος ανέφερε πως η Άστον Βίλα θα πρέπει να τα αντιμετωπίζει με την ίδια σοβαρότητα πηγαίνοντας αποκλειστικά και μόνο για τη νίκη.
Τα σφυρίγματα του ρέφερι ήταν αυτά που προκάλεσαν τον έντονο εκνευρισμό του Πάμπλο Ζαμπαλέτα, στη ρεβάνς της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μπαρτσελόνα, με τον διεθνή εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι να δηλώνει σοκαρισμένος από την απόφαση του διαιτητή να τον αποβάλει!
Για τα καλά έχει πάρει την κατιούσα η καριέρα του στράικερ της Άρσεναλ, Νίκλας Μπέντερ, ο οποίος σύμφωνα με εφημερίδα της Δανίας, εμφανίστηκε μεθυσμένος και τα έβαλε με έναν... άτυχο οδηγό ταξί, ο οποίος τον πήρε κούρσα.
Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να αποτελεί μέρος της μεταγραφής του Τζούλιαν Ντράξλερ στην Άρσεναλ, πηγαίνοντας ο ίδιος ως αντάλλαγμα στη Σάλκε, προέβη ο Λούκας Ποντόλσκι.
Για τέταρτη φορά μέσα σε διάστημα ενός μήνα, άνθρωποι της Άρσεναλ παρακολούθησαν από κοντά τις προσπάθειες του νεαρού στράικερ της Βαλένθια, Πάκο Αλκασέρ.
Να τελειώσει όσο το δυνατόν καλύτερα τη σεζόν με τη φανέλα της Λίβερπουλ, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητές του να βρεθεί στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της χώρας του, έχει ως στόχο ο Λούκας Λέιβα.
Λίγο χρόνο χρειάζεται ο Ντέιβιντ Μόγιες για να αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον Μαρουάν Φελαϊνί, ο οποίος επεσήμανε τον δυνατό χαρακτήρα του Σκωτσέζου κόουτς.
Μεγάλο παιχνίδι για την Τότεναμ. Οι Λονδρέζοι υποδέχονται στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» τη Μπενφίκα στο πλαίσιο των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, θέλοντας να κάνουν το πρώτο, καθοριστικό βήμα, για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Την κατάσταση που επικράτησε για δύο ώρες στην Τότεναμ μετά την συντριβή με 4-0 από την Τσέλσι, περιέγραψε ο άσος των «σπιρουνιών», Σάντρο. «Όλοι φώναζαν και ο καθένας έλεγε το δικό του», δήλωσε χαρακτηριστικά.