Κάνει πίσω για Λένον η Έβερτον
Όσο πάνε και λιγοστεύουν οι ελπίδες για μονιμοποίηση του ¶αρον Λένον στην Έβερτον, αφού η Τότεναμ παρουσιάζεται ανένδοτη στις απαιτήσεις της.
Όσο πάνε και λιγοστεύουν οι ελπίδες για μονιμοποίηση του ¶αρον Λένον στην Έβερτον, αφού η Τότεναμ παρουσιάζεται ανένδοτη στις απαιτήσεις της.
Με την ολοκλήρωση της σεζόν θα αποφασίσουν στη Νιούκαστλ τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα του προπονητή, σύμφωνα με πηγές του «Sky Sports».
Τα χέρια με την Ίντερ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του έδωσε ο Γιάγια Τουρέ, με την φημολογούμενη συμφωνία να τον κάνει πλουσιότερο ακόμη και κατά 8 εκ. ευρώ την σεζόν!
Μετά από έναν περίπου χρόνο, η Σάντερλαντ αναμένεται να προσπαθήσει και πάλι για την απόκτηση του αμυντικού της Μάντσεστερ Σίτι, Μίκα Ρίτσαρντς, το συμβόλαιο του οποίου με τους «πολίτες» λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.
Σε αναζήτηση νέου προπονητή παραμένει η Νιούκαστλ, μετά το άκυρο που δέχτηκε από τον Στιβ ΜακΛάρεν, με τις τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διοικούντες στράφηκαν στην περίπτωση του Ντέιβιντ Μόγιες!
Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρθηκε ο Πατρίς Εβρά μετά το τέλος του ημιτελικού της Γιουβέντους κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ, λέγοντας πως αυτός και ο Κάρλος Τέβες έχουν στις φλέβες τους το αίμα των «κόκκινων διαβόλων», το αίμα των πρωταθλητών.
Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένεται να γίνει γνωστός ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Πάουλο Ντιμπάλα, με τρεις να είναι οι επικρατέστερες ομάδες για την απόκτησή του, σύμφωνα μα τον Πρόεδρο της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι.
Σε συμφωνία με τη διοίκηση της ΚΠΡ για την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι του 2017 ήρθε ο Κρις Ράμσεϊ, σύμφωνα με πληροφορίες του «SkySports».
Την... ισπανική μεταγραφική λίστα της Τσέλσι ενόψει καλοκαιριού φέρνει στη δημοσιότητα η «Daily Mail». Πέδρο, Γκριζμάν, Βαράν, Κοεντράο και Γκουάιτα είναι οι «εκλεκτοί» του Ζοσέ Μουρίνιο από την Πριμέρα Ντιβιζιόν.
Την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης, με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, έθεσε ως βασικό στόχο της Τσέλσι για την επόμενη περίοδο ο Γκάρι Κέιχιλ.