Μπάγερν για Γουίλιαν!
Την ώρα που η Τσέλσι «μάχεται» για να κρατήσει τον Γουίλιαν, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο συνεργασίας, η Μπάγερν Μονάχου φημολογείται ότι ετοιμάζει πρόταση για τον Βραζιλιάνο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Sun».
Την ώρα που η Τσέλσι «μάχεται» για να κρατήσει τον Γουίλιαν, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο συνεργασίας, η Μπάγερν Μονάχου φημολογείται ότι ετοιμάζει πρόταση για τον Βραζιλιάνο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Sun».
Ο Μεσούτ Εζίλ μοίρασε ασίστ σε έκτο συνεχόμενο παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ και είναι ο πρώτος παίκτης που καταφέρνει κάτι τέτοιο!
Μια συστημένη απάντηση με ποστάρισμά της μετά από τη νίκη της Στόουκ επί της Τσέλσι (1-0) έστειλε η γυναίκα του Ράιαν Σόκρος στον Ντιέγκο Κόστα, που στο ματς έδειξε χαρακτηριστικά στον αρχηγό των «πότερς» πως μυρίζουν οι μασχάλες του!
Ο Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την αποχώρηση φίλων της Λίβερπουλ αρκετά λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης με την Κρίσταλ Πάλας. «Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα και πρέπει να μάθουμε από αυτό» είπε για την εμφάνιση των «κόκκινων» στην εντός έδρας ήττα (1-2) από την ομάδα του Πάρντιου.
Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση και την προσπάθεια των παικτών της Τότεναμ στο εκτός έδρας 1-1 με την Άρσεναλ, δήλωσε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο.
Ο Αρσέν Βενγκέρ απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του μετά το 1-1 της Άρσεναλ με την Τότεναμ, «αποθεώνοντας» τον χαρακτήρα και την αποφασιστικότητα που έδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο του λονδρέζικου ντέρμπι.
Ο Στιβ ΜακΚλάρεν παραδέχθηκε πως η Νιούκαστλ δεν έπαιξε καν ποδόσφαιρο στην έδρα της Μπόρνμουθ χθες (7/11), παρ' όλα αυτά αναγνώρισε την προσπάθεια των αμυντικών του να υπερασπιστούν το γκολ του Αγιόθε Πέρεθ και η ομάδα να πάρει εν τέλει τη νίκη στην έδρα των «cherries» με το τελικό 1-0 που ήρθε... με μια ευκαιρία στο ματς!
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, η Γιουβέντους εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Έβερτον για την απόκτηση του Ρουμέλου Λουκάκου, το ερχόμενο καλοκαίρι!
Στο 1-1 έμειναν Άρσεναλ και Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να βρίσκουν τη λύση που έψαχναν από τον πάγκο, με τον Γκιμπς να μπαίνει στο 74’ και να ισοφαρίζει τρία λεπτά αργότερα, μετά από εξαιρετική μπαλιά του Εζίλ! Στην κορυφή, παρέα με την Μάντσεστερ Σίτι στους 26 βαθμούς, παρέμεινε η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, στους 21 η πολύ καλή Τότεναμ που προηγήθηκε με τον Κέιν.
Ο Γιούργκεν Κλοπ υπέστη την πρώτη του ήττα στον πάγκο της Λίβερπουλ και ο Στίβεν Τζέραρντ στην επιστροφή του στο «Άνφιλντ» με την ιδιότητα του... οπαδού της ομάδας, είδε τους πρώην συμπαίκτες του ν' αποτυγχάνουν απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, με τους «αετούς» να επιστρέφουν στις νίκες χάρη στο τελικό 2-1!