Μάντσεστερ Σίτι-Λέστερ 0-1 (Ημίχρονο/Video)
Με δημιουργό τον Ρίγιαντ Μάχρεζ και εκτελεστή τον Ρόμπερτ Χουτ, η Λέστερ έχει πάρει το προβάδισμα (1-0) στο «Etihad» κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.
Με δημιουργό τον Ρίγιαντ Μάχρεζ και εκτελεστή τον Ρόμπερτ Χουτ, η Λέστερ έχει πάρει το προβάδισμα (1-0) στο «Etihad» κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.
«Μίδας» θα μπορούσε να είχε γίνει ο Οντιόν Ιγκάλο αν το περασμένο καλοκαίρι αποδεχόταν την πρόταση που είχε δεχθεί από σύλλογο της Κίνας, η οποία του προσέφερε συμβόλαιο με αποδοχές 300,000 λιρών την εβδομάδα!
Χωρίς τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο θα αγωνιστεί η Λίβερπουλ στη σημερινή (6/2) αναμέτρηση κόντρα στην Σάντερλαντ, με τον Γερμανό τεχνικό να έχει παρουσιάσει συμπτώματα σκωληκοειδίτιδας.
Πριν μερικά χρόνια, χρειαζόταν να κάνει δύο δουλειές για να ζήσει. Πλέον, με τα χρήματα που λαμβάνει από τη Λέστερ, ο Τζέιμι Βάρντι έχει την... πολυτέλεια να φοράει τσάντα αξίας 1000 λιρών!
Θα γίνει πόλεμος! Με εξαίρεση τον Βινσέντ Κομπανί ο οποίος απουσιάζει για τη Μάντσεστερ Σίτι, τόσο οι «πολίτες», όσο και η Λέστερ, θα «κατέβουν» στο ντέρμπι... τίτλου, με την καλύτερη δυνατή τους ενδεκάδα!
Καμία πρόθεση να σχολιάσουν τα δημοσιεύματα που είδαν το «φως» το βράδυ της Παρασκευής (6/2) και έκαναν λόγο για νέο κύκλο συζητήσεων με τον Ζοσέ Μουρίνιο, δεν είχαν οι ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η ώρα της κρίσης σήμερα για τον τίτλο, πριν από την ώρα του... κύρους και του γοήτρου, την Κυριακή. Η Μάντσεστερ Σίτι, στο -3 από την κορυφή υποδέχεται τη Λέστερ στο ντέρμπι... τίτλου της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, προτού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το απόγευμα της Κυριακής, φιλοξενήσει την Τσέλσι στο δικό τους, ιδιαίτερο παιχνίδι.
Μπορεί το τελευταίο διάστημα να μην αγωνιζόταν συχνά, ωστόσο ο Άντρος Τάουνσεντ, παραδέχτηκε πως κατά την αποχώρησή του από την Τότεναμ μετά από τόσα χρόνια, για λογαριασμό της Νιούκαστλ, έκλαψε.
Να διασφαλίσει την καριέρα του για τα επόμενα χρόνια επιθυμεί ο Ρος Μπάρκλεϊ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της «Daily Mirror» επιθυμεί το ερχόμενο καλοκαίρι να υπογράψει νέο συμβόλαιο, ανεξάρτητα από το ποια ομάδα θα του προσφέρει.
Πενήντα οχτώ χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την αεροπορική τραγωδία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μόναχο. Το κείμενο που ακολουθεί με αφορμή τη μαύρη αυτή επέτειο, γράφτηκε πριν από σχεδόν 28 χρόνια από τον αείμνηστο Άγγλο δημοσιογράφο Geoffrey Green, ο οποίος υπήρξε για χρόνια επικεφαλής του αθλητικού τμήματος των «Times» και είχε παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του Ματ Μπάσμπι στο Κύπελλο Πρωταθλητριών εκείνη την σεζόν.