Μπράντλεϊ: «Η Στόουκ είναι σε φόρμα»
Τη Στόουκ καλείται να αντιμετωπίσει την προσεχή Δευτέρα (31/10) η Σουόνσι εκτός έδρας και ο Μπομπ Μπράντλεϊ γνωρίζει πως οι «κύκνοι» δεν θα έχουν εύκολο έργο.
Τη Στόουκ καλείται να αντιμετωπίσει την προσεχή Δευτέρα (31/10) η Σουόνσι εκτός έδρας και ο Μπομπ Μπράντλεϊ γνωρίζει πως οι «κύκνοι» δεν θα έχουν εύκολο έργο.
Η πρόκριση της Νιουκάστλ επί της Πρέστον με το ευρύ 6-0, έφερε την ομάδα του Τάινσαϊντ στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ, για μόλις 2η φορά μέσα σε βάθος μιας δεκαετίας. Και αυτό από μόνο του, είναι στοιχείο που κάνει τις «καρακάξες» να ονειρεύονται ένα τρόπαιο μετά από αρκετές δεκαετίες ανομβρίας…
Την εκτίμηση πως η Λίβερπουλ μπορεί να βάλει τέλος στην 27χρονη αναμονή της για ένα πρωτάθλημα εξέφρασε ο Ράιαν Γκιγκς σε άρθρο του στην Daily Telegraph.
Τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με την υπόθεση του Χένρικ Μχιταριάν θέλησε να βάλει ο Ζοσέ Μουρίνιο...
Για ένα διαφορετικό ματς προετοιμάζεται ο Ράφα Μπενίτεθ, ξεκαθαρίζοντας πως η Πρέστον θέλει να πάρει εκδίκηση.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα πώλησης του Βενσάν Κομπανί, τουλάχιστον για την ώρα αφού όπως δήλωσε ο Καταλανός όταν ο Βέλγος θα είναι εντελώς έτοιμος και μακριά από τραυματισμούς θα πρέπει να κερδίσει την εκτίμησή του.
Δεν έκρυψε την επιθυμία του να δει τον Γουέιν Ρούνεϊ να φοράει και πάλι τη φανέλα της Έβερτον, ο τεχνικός των «ζαχαρωτών», Ρόναλντ Κούμαν.
Τέλος σε ένα γαϊτανάκι φημών θέλει να βάλει ο Μαουρίσιο Ποκετίνο, που δήλωσε πως οι φήμες που στέλνουν τον Σέρχιο Αγουέρο στην Τότεναμ είναι 100% φτιαχτές. Ίσως επιστρέψει με Άρσεναλ ο Χάρι Κέιν.
Την άποψη πως ο Ντάνιελ Στάριτζ πρέπει να είναι πιο σταθερός σε απόδοση εξέφρασε ο Τζέιμι Ρέντναπ.
Η Τσέλσι ηττήθηκε από τη Γουέστ Χαμ μένοντας εκτός συνέχειας του Λιγκ Καπ, ωστόσο ο Αντόνιο Κόντε έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας. Εκτός ο Φάμπρεγας ενόψει Σαουθάμπτον, «μέσα» ο Ιβάνοβιτς. Τι είπε για Τέρι.