Ντάις: «Αν έσπρωχνα τον γιο μου, δεν θα έπεφτε έτσι»!
Με την πτώση του Μπερνάρντο Σίλβα στην περιοχή για να πάρει πέναλτι, τα έβαλε ο Σον Ντάις μετά την ήττα (3-0) της Μπέρνλι από τη Μάντσεστερ Σίτι για την 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.
Με την πτώση του Μπερνάρντο Σίλβα στην περιοχή για να πάρει πέναλτι, τα έβαλε ο Σον Ντάις μετά την ήττα (3-0) της Μπέρνλι από τη Μάντσεστερ Σίτι για την 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.
Η Τότεναμ του ασταμάτητου Χάρι Κέιν, φιλοξενεί για την 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, τη Λίβερπουλ που κατάφερε να... ξεμπουκώσει επιθετικά. Στο «Γκούντισον Παρκ» με την πολύ κακή Έβερτον, δοκιμάζεται η Άρσεναλ.
Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, η Άρσεναλ θα έχει προσπαθήσει να κρατήσει τον Τζακ Γουίλσιρ στο «Έμιρεϊτς» με νέο συμβόλαιο.
Σαν να το ξέρατε ρε παίδες... Είναι τρομερή η φωτογραφία που είχε ετοιμάσει η Χάντερσφιλντ για τα social media πριν από την έναρξη του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εκπληκτικό το πανό που συνδυάστηκε με το τρομερό αποτέλεσμα για τα παιδιά του Βάγκνερ.
Το τρίπτυχο της τεράστιας επιτυχίας με το 2-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε ο κόουτς της Χάντερσφιλντ, Ντέιβιντ Βάγκνερ.
Έχοντας παραστεί από μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα μισή ώρα μετά τη λήξη του ματς με τη Λυών, ο οπαδός της Έβερτον που άρχισε να χτυπάει τους παίκτες της γαλλικής ομάδας με το παιδάκι του στην αγκαλιά, μίλησε για τη ντροπή που αισθάνεται πλέον έπειτα από τις πράξεις του...
Μόλις για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Ζοσέ Μουρίνιο ηττήθηκε από νεοφώτιστη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Χάντερσφιλντ κέρδισε τα εύσημά του με την εμφάνισή της για το 2-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Πορτογάλο κόουτς να έχει βιώσει το ίδιο αρνητικό συναίσθημα στη δεύτερη θητεία του στην Τσέλσι.
Στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται πλέον ο Σέρχιο Αγουέρο, που χρειάζεται ακόμα ένα γκολ ώστε να απολαύσει τη μοναξιά της κορυφής.
Με μαγικό γκολ του Σοφιάν Μπουφάλ στο 85ο λεπτό της συνάντησης κατάφερε η Σαουθάμπτον να «ξεκλειδώσει» την άμυνα της Γουέστ Μπρομ, επικρατώντας με σκορ 1-0. Τέταρτη και απόλυτα δίκαιη εντός έδρας νίκη για την ομάδα του Πελεγκρίνο μέσα στο 2017, μόλις η δεύτερη στο φετινό μαραθώνιο της Πρέμιερ Λιγκ.
Στη δυσκολία της σημερινής (21/10) εντός έδρας επικράτησης με σκορ 3-0 επί της Μπέρνλι στάθηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα μέσα από τις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το ματς.