Μένει στην Άρσεναλ ο Γουίλσιρ
Έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Άρσεναλ είναι ο Τζακ Γουίλσιρ.
Έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Άρσεναλ είναι ο Τζακ Γουίλσιρ.
Μπορεί το περασμένο Σαββατοκύριακο η Άρσεναλ να ισοφάρισε την καλύτερη εντός έδρας επιθετικής της επίδοση σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, το βράδυ της Τετάρτης (9/5) όμως έβαλε και πάλι το κακό της πρόσωπο, αυτό των εκτός έδρας αναμετρήσεων, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από την Λέστερ, ξεθάβοντας αρνητικά ρεκόρ χρόνων και δημιουργώντας παράλληλα νέα.
Αποφασισμένη να καταρρίψει κάθε ρεκόρ που βρίσκει στο… διάβα της είναι η Μάντσεστερ Σίτι!
Η Τότεναμ νίκησε 1-0 την Νιούκαστλ και σε συνδυασμό με την απώλεια βαθμών της Τσέλσι (1-1 με Χάντερσφιλντ) ανέβηκε στην 3η θέση και εξασφάλισε την παρουσία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Σε μπελάδες οι «μπλε», δύσκολο πλέον το πλασάρισμα στην 4αδα! Εξασφάλισε παραμονή η Χάντερσφιλντ. Βαριά ήττα για Άρσεναλ.
Έσπασε και αυτό το ρεκόρ! Με τα τέρματα που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής η Μάντσεστερ Σίτι στην αναμέτρηση με την Μπράιτον (3-1) έφτασε τα 105 στο φετινό πρωτάθλημα και έγινε η ομάδα με τα περισσότερα γκολ ενεργητικό σε μία αγωνιστική περίοδο στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ!
Μια λάθος εκτίμηση και ένα επιπόλαιο μαρκάρισμα έδωσε πρόωρο τέλος στην αποψινή αναμέτρηση για τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, ο οποίος αποβλήθηκε στο 15' για την Άρσεναλ στην αναμέτρηση ενάντια στην Λέστερ.
Συζητήσεις για να προτείνει νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Μαρκ Χιουζ προγραμματίζει η διοίκηση της Σαουθάμπτον!
Είδηση- βόμβα από την «Daily Record», η οποία υποστηρίζει πως ο Πολ Πογκμπά έχει προταθεί ήδη σε τέσσερις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, ενισχύοντας έτσι τις φήμες ότι έχει τάσεις φυγής από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Τον γραπτό... εξάψαλμο της Σαουθάμπτον άκουσε το ξενοδοχείο που είχε συμφωνηθεί να την φιλοξενήσει πριν από το σημαντικό παιχνίδι με την Σουόνσι στην Ουαλία, με τους «Αγίους» να αφήνουν μια κακή κριτική για την απόφαση της διοίκησης να ακυρώσει την κράτηση την τελευταία στιγμή!
Ως τον έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους που έχει αντιμετωπίσει ποτέ χαρακτήρισε τον Νεμάνια Μάτιτς με ένα καυστικό σχόλιο ο Γιαγιά Τουρέ, λίγο πριν αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι.