Δεν τιμωρήθηκε για το ξέσπασμα με Νιούκαστλ ο Μουρίνιο
Χωρίς τιμωρία ολοκληρώθηκε το σίριαλ της... βρισιάς που εξαπέλυσε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά το ματς με τη Νιούκαστλ στο «Ολντ Τράφορντ» το περασμένο Οκτώβριο.
Χωρίς τιμωρία ολοκληρώθηκε το σίριαλ της... βρισιάς που εξαπέλυσε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά το ματς με τη Νιούκαστλ στο «Ολντ Τράφορντ» το περασμένο Οκτώβριο.
Απροετοίμαστοι πιάστηκαν οι άνθρωποι τις UEFA σχετικά με την ημέρα διεξαγωγής της ρεβάνς ανάμεσα στην Άρσεναλ και την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για τη φάση των «32» του Europa League.
Δεν διατηρούν τις καλύτερες των σχέσεων εδώ και πολλά χρόνια. Ο Ίκερ Κασίγιας φρόντισε να μας το θυμίσει χθες το βράδυ (16/12) μέσω Twitter…
Σε μονοετή χρονική επέκταση της συνεργασίας της με τον Άντονι Μαρσιάλ προχωρά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Κορυφαίος Σέρβος ποδοσφαιριστής της χρονιάς αναδείχθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς.
Προσπάθεια να… προσγειώσει τους συμπαίκτες του μετά τη νίκη στο ντέρμπι επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-1) κατέβαλλε ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, ξεκαθαρίζοντας πως ο θρίαμβος επί της αιωνίας αντιπάλου δεν εξασφαλίζει ακόμη τίποτα!
Ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν ξεκάθαρος. Μπορεί η κλήρωση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ να μην χαμογέλασε στη Λίβερπουλ, όμως ο τεχνικός της προτιμά να κρατά τα θετικά! Η Μπάγερν Μονάχου είναι δύσκολη αντίπαλος, όμως ο ίδιος θεωρεί πως αυτοί που θα το… κρίνουν στο τέλος αυτό είναι οι ποδοσφαιριστές του.
Πετυχαίνοντας την πιο εύκολη νίκη των τελευταίων ετών απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ έδειξε πλέον είναι ικανή να διορθώνει και να παίρνει τα ματς που δείχνουν να στραβώνουν, τη στιγμή που στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα δεδομένα πλέον είναι τέτοια που... τη μειώνουν μέχρι και οι δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος
Η ήττα σε ένα ντέρμπι στο Νησί, είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα. Ανεξάρτητα με την αγωνιστική κατάσταση στην οποία μπορεί να βρίσκεται η Λίβερπουλ ή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η εικόνα όμως των δύο ομάδων στη μάχη της Κυριακής, ήταν αυτή που σήμανε και το τέλος του Ζοσέ Μουρίνιο. Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης
Τα… βασικά να κάνουν δεν θα έχουν πρόβλημα. Η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει την Μάλμε και η Άρσεναλ την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ!