Πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Λειψίας ο Βέρνερ, κατά το τελευταίο του παιχνίδι εκεί
Πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου έγινε στο τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της Λειψίας ο Τίμο Βέρνερ.
Πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου έγινε στο τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της Λειψίας ο Τίμο Βέρνερ.
Στην τρίτη της διαδοχική νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ προχώρησε η Γουλβς, που πέρασε δύσκολα από την έδρα της Άστον Βίλα με σκορ 1-0 χάρη σε γκολ του Λεάντερ Ντεντόνκερ. Κολλημένη στην τελευταία τριάδα η ομάδα των Ντιν Σμιθ και Τζον Τέρι.
Απλόχερα όλα τα γκολ (70 στο σύνολο) της φετινής σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ προσφέρει στους οπαδούς της η Λίβερπουλ, με τους «κόκκινους» προφανώς να συνεχίζουν τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος Αγγλίας στην ιστορία τους.
Απηυδισμένος με την κατάσταση στην Τότεναμ, και κυρίως με τον Ζοσέ Μουρίνιο, είναι ο Τανγκί Ντομπελέ, ο οποίος ψάχνεται για να φύγει από το Λονδίνο. Δεν τον αφήνει να φύγει ο Πορτογάλος!
Και όμως! Η κατάκτηση του πρωταθλήματος… υποχρεώνει τη Λίβερπουλ να βγάλει από τα ταμεία της αρκετά εκατομμύρια λίρες, ως μέρος των συμφωνιών που είχε κάνει στο παρελθόν με τις αποκτήσεις των ποδοσφαιριστών της.
Τέτοιες δηλώσεις, από έναν τέτοιο άνθρωπο και ποδοσφαιριστή, τις λες και… παράσημο! Ο Στίβεν Τζέραρντ πόσταρε στο Instagram τη φωτογραφία με τον ίδιο να παραδίδει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Λίβερπουλ στον Τζόρνταν Χέντερσον, εκφράζοντας την περηφάνια για το κατόρθωμα του άλλοτε συμπαίκτη του.
Μπορεί να βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Κάρλο Αντσελότι να αποθεώσει τη φετινή Λίβερπουλ και την εξαιρετική δουλειά του Γιούργκεν Κλοπ!
Οι πανηγυρισμοί σιγά σιγά κοπάζουν στην πόλη του Λίβερπουλ και αφήνουν πίσω τις… συνέπειες! Ο Σταν Κόλιμορ κατέγραψε σε βίντεο τα σημεία που βρέθηκαν οι εκατοντάδες οπαδοί των «κόκκινων» για να γιορτάσουν προχθές την κατάκτηση του τίτλου και οι εικόνες με τους σωρούς σκουπιδιών είναι αποκαρδιωτικές!
Ήταν από τους πιο «εκρηκτικούς»… συνδυασμούς της Πρέμιερ Λιγκ. Οι διαμάχες τους από τους πάγκους, επικές! Η κατάκτηση του τίτλου, όμως, από τη Λίβερπουλ έφερε την ισορροπία στις σχέσεις του σερ Άλεξ Φέργκιουσον και του σερ Κένι Νταλγκλίς, με τον πρώην προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να στέλνει συγχαρητήριο μήνυμα στον θρύλο της Λίβερπουλ!
Η Λίβερπουλ μπορεί να κατέκτησε μαθηματικά τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εν μέσω των «κόκκινων» πανηγυρισμών το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο μπροστά του, αλλά και κρίσιμα ματς για πολλούς συλλόγους. Παράλληλα, λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό και το… forward που οφείλουν να πατήσουν τα αθλητικά δρώμενα στη χώρα, σήμερα το μενού προβλέπει και αναμέτρηση για το Κύπελλο.